Payday Loans
2024 április 28, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

2011-A levegővétel éve

2011Asztrológiai szempontból nincs vége a válságnak. Idén csupán annyival lesz könnyebb, hogy tudunk levegőt venni és felkészülni 2013-ra, ami várhatóan szintén nehéz év lesz. A csillagok állása pontosan megmutatja, mi várható és az asztrológusok szerint ettől nem félni kell, hanem okosan tervezni a következő időszakot.

 

 

artemisz_04Sokan hagyatkoznak a különböző jóslásokra, ami szerint 2012 a világ vége lehet. Mások hisznek a politikusoknak, hogy így vagy úgy állunk, és van egy szűk réteg, akik még képesek gondolkodni, van némi történelmi ismeretük, és nem okoz gondot számukra felismerni az egyes összefüggéseket. Nos talán leginkább Ők vevők az Artemisz Műhely és Oláhné Mednyánszki Krisztina év eleji elemzéseire, melyet hagyományosan január elején lehet meghallgatni. Tavaly a hajdúszoboszlói Kovács Gyula utcai óvodában volt szerencséje megtudni a hallgatóságnak, mire is számíthat az ország 2010-ben, idén pedig a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár első emeleti kistermében.

Krisztina az ország helyzetét Budapest koordinátákkal állította be és ennek alapján mondta el, hogy csillagászati szempontból egy kilenc éves ciklus negyedik évében tartunk. A kezdetek 2008-ra nyúlnak vissza és a fent nevezett időszaknak 2016-ban lesz vége.

bbuorisugrasAz idei évre az alábbi ábrák a legjellemzőbbek. Az egyik a kiszolgáltatottságot, a függő helyzeteket szimbolizálja, anyagi és emberi kapcsoltok terén egyaránt. Mások erőforrásainak elvételét is jelöli.  A másik pedig egy nagy ugrást, ami lehet jó is, rossz is, hiszen a figura lóg a levegőben. Az egyik oldalról már elrugaszkodott, de vajon meg tud –e kapaszkodni a másikon?

A Magyar Köztársaság aszcendense a Bak, melyet a következő kép ábrázol. Az öreg bölcs szigorúan dönt, szerinte a sors szerint kikerülhetetlen akadályokat jól kellene vennünk! A csillagok állása alapján ezek az akadályok az ország szempontjából az arculat, a gazdasági helyzet és a kommunikáció, média.  A jó döntésekhez szükség van felelősség vállalásra, érettségre, a következményekkel való szembe nézésre, szigorú önkontrollra, megbízhatóságra, lemondásra, megfelelő áldozathozatalra, takarékosságra, józan tervekre és kivitelezésre valamint teherbírásra a megvalósításhoz.

Aki nyomon követi a napi híreket, be is tudja azonosítani ezeket a fogalmakat. Ország-arculat-erőforrások elvétele-média, stb. A csillagok állásából persze az is kiolvasható, hogy a változások jók is lehetnek! A nagy ugrás be is jöhet! Feltéve, ha jól csinálják, ahogy az öreg bölcs tanácsolja. Az egészségügyre vetítve például határozott javulás várható 2011-re!

mesterAz ábrákból pontosan kiolvasható több apró részlet, s hogy miért mondom, hogy pontosan? Mert az asztrológia egy pár ezer éve már bizonyított. Az egyiptomi fáraók nem véletlenül kérték papjaik segítségét és maradva a közelmúltnál, volt már hasonló bolygó állás. A nagy gazdasági világválság idején pontosan ilyen fényszög kapcsolat volt! A mostani időszak a gyakorlatias gondolkodást erősíti. A társadalmi rend és hierarchia gyökeres változása lehetséges. Magyarországon változás lesz, hogy érett vezetés vagy diktatúra, pár hónapon belül kiderül.

artemisz_03A beszámolóban elhangzott, hogy a következő időszakban a „menő iparágak” azok lesznek, melyek gyakorlatilag mások szorult helyzetét használhatják ki. Minél erősebb a kiszolgáltatottság, minél nagyobb a félelem, annál jobban manipulálhatók az emberek. A csillagok állása szerint titkos ellenőrzésekre számíthatunk. Egy ilyen környezetben szükségszerű a metanoia, megfordulás, mely nélkül nincs szellemi út, spirituális megvilágosodás. A ciklus végére minden bizonnyal helyére kerülnek a dolgok. Tényleg az érték lesz az érték, az értelem és érzelem kérdése fontosabbá válik, mint a mostani, egyre agymosottabb állapot. Egy nehéz környezetben embernek maradni és emberként élni az életet a legnagyobb próbatétel és a legjobb tanulási út a szellemi síkon haladóknak.

Hozzászólások   

 
+2 #2 Guest 2011-02-07 18:15
a vége nagyon teccik, remélem, így lesz, helyére kerülnek az értékek
 
 
+3 #1 Guest 2011-01-21 10:43
Hát ez Tetszett!
Azt hiszem nincs mit fűzni hozzá. Remélem politikusainkna k is hamarosan lesznek asztrológusaik. De legalább demokratikus tanácsadóik, kicsit komolyabb szociális érzékenységgel, mint a mostaniak.
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 28., vasárnap, Valéria napja van. Holnap Péter napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)