Payday Loans
2018 március 18, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Színes Gasztró

20110109342A Szoboszlói Színes szerkesztői imádnak enni és a csapat nagy része szeret a konyhában tevékenykedni. Önök pedig több levélben is azt kérték, főzzünk együtt! Mi elkezdtük és arra biztatjuk Önöket, folytassák! Írják le kedvenc receptjeiket és ha tehetik fotózzák is le a készterméket, vagy hívjanak minket az étvágygerjesztő képek elkészítése ügyében! 
Minden újra vevők vagyunk, mert enni jó! A kajakölteményekre szavazhatnak, terveink szerint havonta kisorsoljuk, melyik tetszett legjobban az olvasóknak. Szeretnénk összeállítani egy Szoboszlói Szakácskönyvet régi és új receptek alapján és persze kíváncsiak vagyunk, hogy a hozzánk érkező vendégek mit rendelnek, mit fogyasztanak legszívesebben Hajdúszoboszlón.

A Szoboszlói Színest rendszeresen nézik a világ minden tájáról. A kezdetektől köszönthetünk ír, német, román, amerikai, szlovák, angol, francia olvasókat, akikről kiderült az elmúlt hónapok alatt, hogy nem csak a stáb baráti köréből származó ismerősök. Sok külföldön ragadt atyánkfia és külhonban munkát vállaló kíséri figyelemmel, mi történik kis hazánkban, azon belül Hajdúszoboszlón. Őket is arra biztatnám, írják le adott lakóhelyük specialitásait, hátha el lehet készíteni a finomságokat Hajdúszoboszlón. Persze brazil, japán és újzélandi olvasóink óvatosan küldjék a recepteket. A hozzávalók beszerzése ugyanis lehet feladná a leckét.

A receptekkel kapcsolatban egyébként lenne extra kérésünk is. Nagy szeretettel fogadnánk a nagyis ízeket, generációk  kedvenc eit, melyek nem szabad, hogy a gyorsbüfék és a félkész termékek világában feledésbe merüljenek! A Szoboszlói Színes gasztró rovatában is szeretné a hagyományokat őrizni, természetesen az Önök segítségével, unokáink legnagyobb örömére, mert enni jó!

 

Segítőink profi éttermi szakácsok, cukrászok, rutinos amatőrök,  fakanalat forgató gyakorló családtagok, és nem csak hölgyek, urak is! Gasztró blogunkban szó lesz minden olyan dologról, mely valamilyen módon kapcsolódhat –e sokak által kedvelt témához.  Tesztelni fogjuk a boltokat, és reményeink szerint a vendéglátó helyeket is.  A Szoboszlói Színes Gasztró Kalauza terveink szerint utat mutathat a minőségi vendéglátás felé, mely Hajdúszoboszlón közös érdek.  Vége a dejós palacsintáknak, ha egyszer diósat kértünk!

S ha már eszünk igyunk is! Találjuk ki együtt a Szoboszló koktélt, amire már vannak ötleteink! Versenyeztethetnénk a szoboszlói pálinkákat is hiszen a két közkedvelt főzdében évente több tízezer liter házi kedvenc fő.

Szóval vannak ötleteink gasztró téren. Köszönjük a biztatást és kívánunk Önöknek sok szép pillanatot a tűzhely, a bogrács, a kemence, a grillsütő és persze a terített asztal mellett!

 

Folyamatosan bővülő "receptkönyvünket" IDE klikkelve olvashatja.

 

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Színes

Kiss Klára - Tel.: +36 30 299 8921, Buzási László - Tel: +36-30 773 0781

E-mail: szoboszloiszines@hotmail.com - szoboszloihirek@t-online.hu

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Gorkíj utca 2.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)