Payday Loans
2024 április 28, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Zenés farsangi vigadalom Hajdúszoboszlón

farsang_164A Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár évek óta megrendezi a városi farsangot, melyre idén is sok gyermek, no és persze anyuka, apuka készült. A jelmezek önmagukért beszéltek, a díjazottak között a szülők kreativitása és a kicsik színpadi produkciója „fantasztikus párost” alkotott.

 

 

A farsangi szombaton délután 14 órától játszóház várta az érdeklődőket a művelődési központ Szoboszló Galériájában.  Herpácsiné Mester Marianna kézműves mester segítségével álarcokat készíthettek a gyerekek.

farsang_25A jelmezes felvonulásra 27-en jelentkeztek és a jószívű zsűri 21 jutalmat osztott ki. Első díjból rögtön ötöt. Till Virág és Nagy Levente ismét felhívta a tisztelt publikum figyelmét arra, hogy EGYEDÜL NEM MEGY!  Till Kata, mint katicabogárlány érdemelte ki az első helyet, Budai Kíra gyönyörű pillangógént, Jákób Gabika pedig kalózként írta be nevét a 2011-es hajdúszoboszlói farsangi idény képzeletbeli nagykönyvébe.

A közönséget két Debrecenből érkezett  előadó,  Zsuzsi és Orsi zenés műsora szórakoztatta.

A zenés farsangi délutánon minden apróság örömmel lépett a világot jelentő deszkákra és egészen biztosan találkozhatunk majd még velük ott, hiszen farsang jövőre is lesz!

 

 

További fotók KÉPGALÉRIÁNKBAN!

Szoboszlói Színes– Kiss Klára – Fotó: Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

 

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 28., vasárnap, Valéria napja van. Holnap Péter napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)