Payday Loans
2024 április 26, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Hajdúszoboszlói részvétel a stuttgarti és kassai turisztikai kiállításokon

kiskpHajdúszoboszló a németországi és szlovákiai turisztikai kiállításon is képviseltette magát a Magyar Turizmus Zrt. standjain társkiállítóként.A CMT Stuttgart kiállítás 2011.01.15. és 23. között várta a látogatókat, ahol TDM szervezet részéről Bodnár László képviselte városunkat a hajdúszoboszlói pultnál. Hajdúszoboszló a Magyar szigetstandon a West-Balaton régió, Mezőkövesd, a Danubius Hotels és Zalakaros társaságában volt jelen.

 

Hajdszoboszl_turisztikai_log

A suttgarti vásárt túlnyomó többségben az idősebb korosztály látogatta. Csak az első hétvégén több, mint 65 ezer vendég látogatott ki, s összességében elmondható, hogy óriási keresleti potenciált jelent ez a kiállítás és terület. Az is megállapítható volt azonban, hogy fürdővárosunk gyakorlatilag ismeretlen ezen a területen, ami egyrészről sajnálatos, másrészt azt mutatja, hogy Németország egy még kiaknázatlan terület.

 Kassa_2_2011

A kassai KOSICE TOUR EXPO, 2011.01.26 és 28. közötti háromnapos, szerdától péntekig tartó rendezvényen mintegy 50 magyar és szlovák kiállító vett részt. Hajdúszoboszló városát a TDM szervezet részéről Czeglédi Gyula képviselte. Az Magyar Turizmus Zrt standján Hajdúszoboszló mellett a a hajdúszoboszlói Hotel Aurum****, egy hévízi hotel és a Gyöngyös-Mátra régió várta az érdeklődőket. A kiállítást látogató közönség nagy részét a nyugdíjas korosztály tette ki. Élénk érdeklődés mutatkozott az olcsóbb szálláshelyek és főként a kempingek iránt. Ennek a látogatói körnek a véleménye szerint a buszos utazások még mindig nagyon népszerűek lesznek a következő időszakban.

 Stuttgart_2_2011

A helyi TDM szervezet ebben az évben még összesen 16 külföldi és belföldi kiállításon tervezi képviselni Hajdúszoboszló városát. (forrás: Kabály Zsolt TDM menedzser, Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft)

 Kassa_2011

Szoboszlói Színes– Kiss Klára – Fotó: magánarhívum

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)