Payday Loans
2024 április 27, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Nagy sikert aratott a szauna szeánsz Hajdúszoboszlón, az Aqua-Palace-ban

kiskpA Magyar Egészségturizmus Marketing Egyesület szervezésében február 11-13-ig került megrendezésre a „Szauna Szeánsz Oscar” verseny, ahol a vendégek kiválaszthatták az ország legjobb szauna mesterét.  Ehhez a versenyhez az Aqua-Palace fedett élményfürdő is csatlakozott, Hajdúszoboszlón.

 

 

A szaunázók gőz és finn szaunában élvezhették a szeánszokat. Kipróbálhatták az aromás, gyümölcsös, sörös, sós, mézes, jeges, csokis, gyógyteás, mézes-olajos, jeges-sörös, sós-olajos szeánszokat. A hétvége 3 napján több közel 300 vendég vett részt az Aqua-Palace szauna szeánszain, és mindezt ingyenesen vehették igénybe. A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. ezen a hétvégén a Gyógyfürdőben és az Árpád Uszodában fél áron biztosította a szauna használatot a vendégeknek, amellyel több százan éltek.  A szaunázás az Aqua-Palace-ban egészen március 6-ig ajándék azoknak a vendégeknek, akik jegyet váltanak a vízipalotába.

DSC_0353

Február 12-én délután Valentin napi programokkal kedveskedett a Hungarospa az Aqua-Palace vendégeinek. A gyerekek és szüleik Miki Mini Valentin napi Partin bulizhattak csinos animátor lányokkal. Majd egy szexi Valentin napi divatshow-t nézhettek meg a vendégek a trópusi medencénél. A férfi szemek inkább a lányok vonalain siklottak végig, a hölgyek meg az új stílust figyelték, hogy milyen újdonsággal lephetik meg párjaikat. A műsor alatt négy pár versengett a Relax szoba 2,5 órás használatáért. A játék kvíz kérdésekből állt. Nagyon szoros volt a verseny, de végül egy gyulai pár nyerte meg a romantikus Relax szobát.

Németh Marianna
PR Menedzser
Hungarospa Hajdúszoboszlói ZRt.

 DSC_0351

DSC_0380

Szoboszlói Színes– Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)