Payday Loans
2024 április 26, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Szoboszló by night

niki_06_kiskep1

Ez is Szoboszló. A januári nyuszis magazin címlaplánya 23.-án este a hajdúszoboszlói Sonic Music Dance Hall-ban kevert. Niki nem most járt először a világhírű fürdővárosban. A disco szerelmesei már 2009-ben is találkozhattak vele, igaz akkor a mostanitól lengébb öltözetben, mint ahogy az a kisképen is látszik.


 A Szoboszlói Színes a jövőben nagy figyelmet fordít elsősorban a hajdúszoboszlói fiatalokra, és ezzel együtt szórakozási szokásaikra, lehetőségeikre. Kíváncsiak vagyunk, arra hogy a tízen és a huszonévesek szabadidejüket hogyan tudják eltölteni. Ezért először egy olyan helyre látogattunk el, ahol szó szerint minden korosztály képviselteti magát.

A Sonic városunkban és talán Kelet-Magyarországon is, (leszámítva Debrecent) az egyetlen hely, ahol egy-egy buli alkalmával több százan tudnak szórakozni. Természetesen mindehhez kell egy sztárvendég, aki miatt érdemes megváltani a belépőjegyeket. Niki Belucci ilyen vendégnek számít, hisz a fiatal hölgy már meghódította egész Nyugat-Európát zenéivel. Az első partyt 20 évesen prezentálta és az elmúlt 7 év alatt folyamatosan fejlődött. Az éjszakai beszélgetés alkalmával elmondta, hogy szereti a  munkáját és persze roppant büszke arra, hogy az elmúlt években nem véletlen kevert lenge öltözetben, hiszen a képek alapján kérték fel címlaplánynak. Azt is elárulta, hogy 2010. január 1.-től vége a pucérkodásnak, többé nem vetkőzik csak a férje kedvéért.

 

niki_06_kiskep

niki_04

3_as_kep

Természetesen a szórakozó helyen járt látogatásunk alkalmával, arra is kíváncsiak voltunk, hogy a tulajdonosok mennyire figyelnek arra, hogy fiatalkorúak ne vehessenek részt a partykon és főleg arra, hogy a 18 év alattiakat ne szolgálják ki szeszesitallal. Január 24.-én hajnalban a Dance Hall mindhárom tulajdonosa ígéretet tett arra, hogy 2010-ben mindent megtesznek annak érdekében, hogy a fent említett, a szülők számára fontos kérdésekben, hatásos szigorításokat fognak alkalmazni. A biztonsági őrök eddig is szigorúan, csak személyi igazolvány felmutatásával engedélyezték a jegyvásárlást. Terveik szerint egyébként  szerepel az idősebb, azaz a 30-as, 40-es, 50-es korosztály szórakozási lehetőségeinek kiszolgálása, melynek érdekében március közepén nosztalgia disco-t terveznek, melyre várják a hajdúszoboszlói közönséget.

 

 

Szoboszlói Színes– Kiss Klára – Fotó: Kiss Klára

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu
Normal 0 21

Ez is Szoboszló. A januári nyuszis magazin címlaplánya 23.-án este a hajdúszoboszlói Sonic Music Dance Hall-ban kevert. Niki nem most járt először a világhírű fürdővárosban. A disco szerelmesei már 2009-ben is találkozhattak vele, igaz akkor a mostanitól lengébb öltözetben, mint ahogy az a kisképen is látszik.

 

A Szoboszlói Színes a jövőben nagy figyelmet fordít elsősorban a hajdúszoboszlói fiatalokra, és ezzel együtt szórakozási szokásaikra, lehetőségeikre. Kíváncsiak vagyunk, arra hogy a tízen és a huszonévesek szabadidejüket hogyan tudják eltölteni. Ezért először egy olyan helyre látogattunk el, ahol szó szerint minden korosztály képviselteti magát. A Sonic városunkban és talán Kelet-Magyarországon is, (leszámítva Debrecent) az egyetlen hely, ahol egy-egy buli alkalmával több százan tudnak szórakozni. Természetesen mindehhez kell egy sztárvendég, aki miatt érdemes megváltani a belépőjegyeket. Niki Belucci ilyen vendégnek számít, hisz a fiatal hölgy már meghódította egész Nyugat-Európát zenéivel. Az első partyt 20 évesen prezentálta és az elmúlt 7 év alatt folyamatosan fejlődött. Az éjszakai beszélgetés alkalmával elmondta, hogy szereti a  munkáját és persze roppant büszke arra, hogy az elmúlt években nem véletlen kevert lenge öltözetben, hiszen a képek alapján kérték fel címlaplánynak. Azt is elárulta, hogy 2010. január 1.-től vége a pucérkodásnak, többé nem vetkőzik csak a férje kedvéért.

 

Természetesen a szórakozó helyen járt látogatásunk alkalmával, arra is kíváncsiak voltunk, hogy a tulajdonosok mennyire figyelnek arra, hogy fiatalkorúak ne vehessenek részt a partykon és főleg arra, hogy a 18 év alattiakat ne szolgálják ki szeszesitallal. Január 24.-én hajnalban a Dance Hall mindhárom tulajdonosa ígéretet tett, arra hogy 2010-ben mindent megtesznek annak érdekében, hogy a fent említett, a szülők számára fontos kérdésekben hatásos szigorításokat fognak alkalmazni. A biztonsági őrök eddig is szigorúan csak személyi igazolvány felmutatásával engedélyezték a jegyvásárlást. Terveik szerint egyébként is szerepel a 30-as korosztály szórakozási lehetőségeinek kiszolgálása, melynek érdekében március közepén nosztalgia disco-t terveznek, melyre várják a hajdúszoboszlói közönséget.

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 26., péntek, Ervin napja van. Holnap Zita napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)