Payday Loans
2024 április 27, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

A forradalom és a szabadságharc emlékkiállításán

kiskpMa délután 4 órakor szerény érdeklődés mellett megnyitották a Bocskai István Hagyományőrző Egyesület, a Hajdú-Bihar Megyei Levéltár, a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár szervezésében az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékkiállítást.

 

 

DSC_0004

Az ünnepség a Bárdos Lajos Általános Iskola Énekkarának műsorával kezdődött. Kiss Zoltán karvezető tanár vezényletével 48-as dalokat adtak elő. Az énekszám után Cs Nagy Zoltán a Bocskai István Hagyományőrző Egyesület elnöke köszöntötte a kiállításon megjelenteket, majd Kocsis Róbert a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyűlésének alelnöke hivatalosan is megnyitotta a kiállítást. A kiállításon bemutatott képeket,tárgyakat, emlékeket és a történelmi hátteret bemutatta DR. Ölveti Gábor főlevéltáros , történész. Őt követte a zongoránál Nagy József a DE Zeneművészeti Kar hallgatója, majd a Hőgyes Endre Gimnázium és Szakközépiskola Irodalmi Színpada, és a Szabó László Alapfokú Művészetoktatási Intézmény néptánccsoportja műsorával fejeződött be a megnyitó.

 DSC_0024


DSC_0028


DSC_0031


DSC_0034


DSC_0039


DSC_0046


DSC_0059


DSC_0065

Szoboszlói Színes– Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)