Payday Loans
2024 április 19, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Hajdúszoboszlói szakembertől tanultak a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán

BKF2A Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft ügyvezetőjét, városunk TDM menedzserét, Kabály Zsoltot kérték fel szakmai előadás megtartására a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola Heller Farkas Turisztikai és Gazdasági karán.

 

 

Hajdszoboszl_turisztikai_log

A főiskola oktatója dr. Fodor Ágnes, aki a Turizmus Műhely vezetője is, a működő TDM szervezetek közül elsőként Hajdúszoboszlót hívta meg a végzős turizmus-menedzser mesterképzésen résztvevő hallgatókhoz. Ennek oka elmondása szerint az, hogy figyelve az országos történéseket, az elmúlt fél év egyik legdinamikusabban működő TDM szervezete a hajdúszoboszlói. Külön gratuláltak az Utazás 2011 Kiállításon való hajdúszoboszlói megjelenéshez, valamint az új turisztikai arculathoz.

 BKF_logo

A hajdúszoboszlói szakember a szervezet megalakulásának lépéseiről, a tagok összetételéről, a már megvalósított projektekről, a tervezett térségi együttműködésről beszélt, valamint a helyi szakmai összefogás és támogatás fontosságáról. Kiemelte a város turisztikai szereplőinek pozitív hozzáállását is. Az interaktív előadáson sok olyan téma felmerült még, ami a végzős mesterképzéses hallgatók számára fontos lehet, kikerülve a főiskoláról.

Városunk TDM menedzsere után Horkay Nándor, a VÁTI igazgatója nemzetközi példákról és a TDM Szövetségről beszélt a résztvevőknek.

 BKF1

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)