Payday Loans
2024 április 28, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Gergely napi zajolás a Rock Caféban

_MG_8884A hosszú hétvége első bulis estéjén volt minden a Rock Caféban. Műsor, meglepetés, köszöntés, éneklés sőt még  emlékfal leleplezésre is futotta, köszönhetően a tulaj lelkes munkájának.

 

 

 

Igazi rock kultúrális esemény, majd örömzene, fergeteges koncert hangulattal, meglepetés zenészekkel és hajnalig tartó bulizással. Ilyen volt a hónap 12. napja a hajdúszoboszlói Rock Caféban, a rock zene szerelmeseinek legnagyobb örömére.

 _MG_8884a

Káposztás Gergő régóta szervezi a Tankcsapda egykori relikviáinak berendezését az ajtó feletti sarokba és minden bizonnyal külön öröm, hogy a „szentély” átadása pont a névnapján történt. Lukács Laci, a Tankcsapda frontembere és a Rock Café megálmodója, Gergő boldogan húzták el a fehér leplet a sarok elől.

 _MG_8888

A jelenlévők szintén örültek és gratuláltak. A közös koccintások után jöhetett a kolbászzsíros kenyér lila hagymával, amiből persze ilyen vagy olyan okoból jobb ha mindenki eszik egy buli kapcsán, aztán taps és biztatás a közönség részéről az eRCé zenekarnak, - mely a Rock Café saját bandája,(Havasi Alexandra –ének,Tóth András-ritmusgitár,Varga Péter-szólógitár ,István László-dob-vocal,Káposztás Gergely-basszusgitár-ének)- hogy csapjanak már végre a húrok közé. Majd meglepetés vendégeink következtek egy-egy dal erejéig Asztalos”Paszti”Attila(Project-Benzin-Phaidon) aki a TANKOK nagy slágerét énekelte ROCK A NEVEM címmel,majd Koroknai „KORI” Árpád (P.BOX-ÓMEN-ACOUSTIC GALLERY)aki a legendás P.Box nótával a SOHA NEM ELÉGGEL örvendeztette meg a nagyérdeműt.A vendégek között sok-sok ismerős „civillel” és muzsikussal futottunk össze a Project és a P.Box Basszistája Ferenczi Tibi, a Project és a Phaidon gitárosa Rásó Peti, a Smith Rock Family és az öreg rocker -Derzsi „Vezér” a Diktátor zenekar főnöke is tiszteletét tette az est folyamán a Rock Cafeban.

_MG_8901

_MG_8939

_MG_8941

_MG_8949

_MG_8987

_MG_9019

_MG_9081

Szoboszlói Színes– Kiss Klára – Fotó: Hevesi Norbert

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

Hozzászólások   

 
+2 #2 Guest 2011-03-23 14:55
Ügyes a kis Alexa!
 
 
+3 #1 Guest 2011-03-22 13:59
Hatalmas buli volt !!! :D
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 28., vasárnap, Valéria napja van. Holnap Péter napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)