Payday Loans
2024 március 29, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Telt ház

vona_kiskepJanuár utolsó szombatján a meghívó szerint 16 órától Vona Gábor a Jobbik elnöke szólt az egybegyűltekhez Hajdúszoboszlón. A Kígyó utcai székház azonban kicsinek bizonyult, ezért a gyűlés elején az érdeklődök mindent megtettek annak érdekében, hogy az utcán rekedtek egy része is beférjen a terembe.
 

Az Ipartestület székházának nagyterme gyakorlatilag már fél négykor megtelt. Az önkéntesek segítették a parkolást és a tájékozódást, a terem nagyságán azonban senki nem tudott segíteni. Más pedig nem volt erre az időpontra. A művelődési központban rendezvény volt, a sportházat pedig politikai célokra nem lehet felhasználni!
vona01

vona02

Szóval sokan az utcáról hallgatták a jól ismert köszöntést és az utána következőket. Címszavak szerint a Jobbik azért jött létre, hogy választások idején ne kelljen két rossz közül választani, az alternatívák között legyen egy jobb, és persze ebből kiindulva győzzön a Jobbik! Hogy mindezt pontosan hogyan szeretnék megvalósítani, Kocsis Zsolt a párt 7.számú választókörzetének képviselőjelöltje és Vona Gábor vázolta. További részleteket megtudhatnak a Szoboszlói Színesből, hamarosan megjelenő magazinunkból.

 

 

Szoboszlói Színes– Írta: Kiss Klára – Fotó: Kiss Klára

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)