Payday Loans
2024 május 06, hétfő
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Lezárult pályázatok

DSC_0450Az Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség „Kutatás-fejlesztés támogatása a megújuló energiaforrások és agrár innováció területén” című, Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Tanács, az EGT/Norvég Finanszírozási Mechanizmus és a Nemzeti Innovációs Hivatal támogatásával megvalósuló projektje lezárult.

 

 

 

A projekt célja a regionális innovációs folyamatok fejlesztése, az alkalmazott kutatások ösztönzése valamint a kutatási eredmények gyakorlatban való elterjesztésének elősegítése volt. A projekt keretében egy 1.059.300 euró keretösszegű pályázati alapot hozott létre az Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség, amelyből 9 kutatás-fejlesztési projekt került támogatásra.


 

DSC_0446A támogatott projektek piacképes, innovatív termékek, technológiai folyamatok és szolgáltatások létrehozására irányultak az agár-innováció és a megújuló energiaforrások területén.

A Pályázati Alap eredményeiről tájékoztató nap keretében kaptak tájékoztatást az érdeklődők Debrecenben 2011. március 25-én, illetve további tájékoztató napo kerülnek megrendezésre 2011. április 14-én Szolnokon és 15-én Nyíregyházán.

A tájékoztató napon bemutatásra kerültek a pályázati alapból megvalósult projektek. Az elért eredményeken túl a résztvevők tájékoztatást kaphattak a megújuló energiaforrások használatát ösztönző, segítő aktuális pályázati felhívásokról.

Az elhangzott előadások valamint a megvalósult projektek eredményei letölthetők a www.norvegalap.eszakalfold.hu honlapról.

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)