Payday Loans
2024 április 28, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Főzés Gonda Attilával

gondaEzt az élményt kínálták a Silver Hotel honlapján még februárban azoknak, akik szívesen kipróbálnák főzési tudományukat a kitűnő mesterszakács kuktálkodása mellett. A felhívásra többen jelentkeztek, de ha valaki holmi egyszerű és egyszeri „főzbötélésre” gondol, az téved! Ma már a hivatásos szakácsok mellett nagyon sok képzett, felkészült háziasszony és úr szenteli idejét a konyhaművészetnek. Így van ezzel Faragó Márta és Taksár Ferenc is, akik egyre több hazai főzőversenyen jelennek meg és szerepelnek sikeresen.

 

DSC_0380

Eddigi legnagyobb elismerését Márti egy pogácsa-receptjével érte el. 2007-ben – meséli férje lelkesen. A Budai Várban rendezett Bor-és Pezsgőfesztivál kísérő rendezvényeként pogácsa versenyt hirdettek, s ezt nem hagyhatta ki. A beküldött több mint 300 pogácsa receptje közül az erdélyi származású háziasszony leírása bizonyult az egyik legígéretesebbnek. Bekerült a kiválasztott legjobb öt közé, megsütötték és kínálták a Budai Várban.

DSC_0394

A nyírtelki pár főzésben is párját ritkítja, mindketten szívesen időznek a konyhában. Örömmel  főznek családnak, kisebb és nagyobb társaságoknak, ünnepekre és hétköznapokon. Négy csillagos szálloda konyhájában eddig még nem fogtak fakanalat a kezükbe, de a közös főzés élményének lehetőségét nem hagyhatták ki. Ráadásul Taksár Úr rájött arra is, mi Gonda Attila gyengéje.

DSC_0399

Így pedig már egyenes volt az út a sikerhez.

Bővebben a videóból!

DSC_0413

DSC_0440

DSC_0451

DSC_0468

DSC_0481

DSC_0504

Szoboszlói Színes– Túri Borbála – Fotó: Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

 

 

 

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 28., vasárnap, Valéria napja van. Holnap Péter napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)