Payday Loans
2024 május 03, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Új Széchenyi terv Információs pontok a kamarában

DSC_0085A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara is csatlakozott a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ (MAG) Zrt. által szervezett Új Széchenyi Terv Infopont hálózatához. Így a megyében tevékenykedő vállalkozások naprakész és hitelest tájékoztatást kaphatnak az Új Széchenyi Terv pályázati lehetőségeiről.

 

 

DSC_0087Az Új Széchenyi Terv Infopont hálózat keretében az ország egész területén mindezidáig 193 Infopont létesült, hogy az érdeklődők lakóhelyük közvetlen közelében, személyesen kaphassanak szakszerű, ingyenes tájékoztatást az Új Széchenyi Terv pályázataival kapcsolatban. Az Infopontok felkészült szakemberekei mindenekelőtt a hazai mikro-, kis és közepes vállalkozások számára biztosítanak hiteles, naprakész szolgáltatást.

Az uniós és hazai forrású gazdaságfejlesztési pályázatok közreműködő szervezete, a MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ kezdeményezte az Új Széchenyi Terv Infopont hálózat létrehozását, amely az ország teljes területén biztosít naprakész, hiteles tájékoztatást az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett gazdaságfejlesztési pályázatokról. Az információs hálózat kiépítése az Új Széchenyi Terv szellemiségének megfelelően partneri szövetség keretében történik, melyben mind az állami, mind a civil szféra szerepet kap.
Az Új Széchenyi Terv Infopont hálózatában dolgozó munkatársak aktuális információkkal, folyamatosan bővülő tudással rendelkeznek az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett pályázatokról. Hajdú Bihar megyében a megyei kereskedelmi és iparkamara székházában, illetve 5 területi irodában (Berettyóújfalu, Hajdúböszörmény, Hajdúszoboszló, Hajdúnánás és Püspökladány) működik információs pont.

Váczi Gáborné - 4200 Hajdúszoboszló, Hősök tere 3/c.

tel.:52/270-832, mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

DSC_0084

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)