Payday Loans
2024 május 03, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

I.Hajdúszoboszlói Gasztronómiai Kurzus

kiskpAz idegenforgalmi főszezon közeledtével minden vendéglátáshoz kapcsolódó vállalkozás, szervezet megpróbál a lehető legtöbbet megtenni azért, hogy a vendégek jól érezzék magukat városunkban, majd elégedetten távozzanak. Hajdúszoboszló most a gasztronómiai szakemberek képzésére fordít megkülönböztetett figyelmet. A képzéseken az előadók országosan elismert szakemberek. Tegnap délután az első kurzuson jártunk, de még nem késő, most is lehet jelentkezni.

DSC_0326

A Hajdúszoboszlói Vendéglátók Egyesülete a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elismert szakembereinek közreműködésével megrendezi az I. Hajdúszoboszlói Gasztronómiai Kurzust. A kurzus céljai az új trendek széleskörű megismertetése, a versenyekre történő egységes felkészítés, a  jövő mestereinek előképzése. A kurzus öt témakört ölel fel, és a szakma főbb területeit mutatja be, témái, előadói és az időpontjai a következőek:

 DSC_0333

  1. Kurzus - tervezett téma:  Hazai és nemzetközi terítési trendek. Időpont: 2011. ÁPRILIS 19.  KEDD 16.00 Helyszín: Hungarospa Thermal Hotel konferenciaterme (Hajdúszoboszló,József A. u. 25.)

Előadó: Dr. Kovács Mihályné Schnitta Sámuel díjas éttermi mester MNGSZ Nyíregyháza és Környéke Régió  Elnöke

  1. Kurzus – tervezett téma: Felszolgálási módok, nemzetközi és vallási étkezési szokások. Időpont: 2011. MÁJUS 2. HÉTFŐ 16.00

Előadó:Török István Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Éttermi Alelnök

Schnitta Sámuel a Magyar Éttermi Kultúráért Bizottság – elnök

DSC_0335

  1. Kurzus – tervezett téma: A magyar konyha tegnap és ma. Időpont: 2011. MÁJUS 10. 16.00 Helyszín: Hotel Barátság, Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány. 19

Előadó: Prohászka Béla olimpia bajnok mesterszakács a Magyar Nemzeti Gasztronómia Szövetség elnöke

  1. Kurzus – tervezett téma: A  rendezvények, bor és ételek kapcsolata. Időpont: 2011. MÁJUS 16. HÉTFŐ 16.00

Előadó: Barabás Zoltán  Schnitta Sámuel díjas éttermi mester a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Debrecen és Környéke régiójának az elnöke

 

  1. Kurzus – tervezett téma: Tradíciók és új irányok a cukrászatban. Időpont: 2011. május 20.  16.00

Előadó: Kollonay István Cukrászmester MNGSZ ZSÜRITAG

 

Várjuk megtisztelő jelentkezésüket a szakma jobbítása érdekében a Hajdúszoboszlón tanuló és dolgozó szakembereknek!

 

Jelentkezés:

Molnár László

Éttermi  mester

MNGSZ Egészséges Táplálkozás Bizottság

Vendéglátó igazgató

Hotel Corvin Palace****superior

Hajdúszoboszló

06-30-681-0498

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

DSC_0336 

 


DSC_0340

 


DSC_0352

 


DSC_0353

 


DSC_0354

 


DSC_0328

 

Szoboszlói Színes–  Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)