Payday Loans
2024 május 02, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

AZ ÖNKORMÁNYZAT ÜLÉSÉRŐL JELENTJÜK

DSC_0080Ma délután ülésezett városunk képviselőtestülete. A 22 napirend megtárgyalása kapcsán többek között elfogadták a három önkormányzati cég (Gyógyfürdő-Városgazda-Közüzemi Kft.) éves beszámolóját. Elfogadták a képviselők azt az előterjesztést is melyben szabályozzák az összevont cégek átalakulásának pontos menetrendjét. Szintén elfogadásra került a 2011-2014. évekre szóló gazdasági program. Ezeket követően elfogadták a 2010.évi költségvetésről szóló beszámolót, és a belső ellenőrzés 2010. évi tevékenységéről és ennek végrehajtásáról szóló beszámolót.
DSC_0001

Az első napirend a Hungarospa Zrt. éves beszámolója mellett tartalmazta a Czeglédi Gyula vezérigazgató megbízásának meghosszabbítására tett előterjesztést is. Dr. Sóvágó László polgármester az előterjesztésében tömören ismertette, hogy Czeglédi Gyula 1995 óta vezetője a cégnek, ezen időszak alatt a Gyógyfürdő óriásit fejlődött, az elért eredmények mindenki által ismertek. Vezetése alatt több alkalommal megújult, bővült Hajdúszoboszló legfontosabb idegenforgalmi vonzereje. Sikeresen pályáztak, a cég vezetése igazodik napjaink követelményeihez. A képviselők úgy döntöttek, hogy a következő öt évben ismét Czeglédi Gyula vezérigazgató úr vezesse a Hungarospa Zrt.-t.



DSC_0009

DSC_0010

 


A 6. napirendként döntött a testület a Művelődési Központ vezetőjének személyéről is.

A pályázat kiírása után többen is jelentkeztek, de végül a képviselők úgy döntöttek, hogy a jelenlegi vezetőt Berényiné Szilaj Ilonát bízzák meg újabb öt évre az intézmény vezetésével.

 DSC_0013

 


Sürgősségi egyéni képviselői indítványt nyújtott be Tóth Attila képviselő (Jobbik), melyben kéri, hogy a Trianoni megemlékezést ne civil szervezetek szervezzék, hanem ez is legyen hivatalos önkormányzati szervezésű megemlékezés. A képviselőtestület ezt az indítványt is elfogadta.

 

Szoboszlói Színes- Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)