Payday Loans
2024 április 25, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Jöjjetek, jöjjetek korizni!

thkly_kiskepMegnyílt városunk egyetlen korcsolyapályája. A jeges sportok szerelmesei már hetek óta várták, hogy a hőmérő higanyszála tartósan a nulla alatt maradjon és a Thököly Imre Kéttannyelvű Általános Iskola jéggyártó tanárpárosa elkezdje a locsolást.
A Fekésházy-Fülöp duó kitartó munkájának köszönhetően, napok óta lehet használni a pályát az ott tanuló gyermekek és a városi közönség legnagyobb örömére! A remek létesítményben jelenleg két szabály érvényes, az első a mindenkori koripályákra vonatkozó biztonsági előírások. A második, hogy csak mínusz fokban vehető igénybe a szolgáltatás! Olvadás esetén ugyanis annyira megrongálódik a jég szerkezete, hogy extra mennyiségű víz és mínusz sok fok sem hozza helyre. A gyermekek tehát abban reménykednek, hogy a következő napokban ne legyen meleg, ide ne jöjjön a meleg front. Ebbéli szándékuknak hangot is adtak, sőt megkértek arra jegyezzem le mindezt a nevükben.

DSCN7650_DSCN7651_

DSCN7657_DSCN7659_

Szoboszlói Színes– Hédi&Klári – Fotó: Kiss Klára

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

Hozzászólások

 
+1 #1 Guest 2010-02-05 23:04
Irigylem a szoboszlóiakat az összefogások miatt, bár hallottam mást is de az biztos szóbeszéd.
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)