Payday Loans
2024 április 20, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

A Szoboszlói Színes hírei

Jól szerepelt az Ambrózia „Az Év Tánca” versenyen!

11212074 868605833204910 306055785 o-001A nagy megmérettetés május második szombatján volt Debrecenben. A VOKE Egyetértés Művelődési Központban, a Pozitív Centrum Táncművészeti Egyesület rendezésében került sor a 2015-ös „Az Év Tánca" elnevezésű Országos Minősítő és Díjkiosztó Táncművészeti versenyre.

 

 

Katasztrófahelyzet Hajdúszoboszlón

IMG 9192-004Szerencsére csak a gyakorlatozás miatt, Hajdúszoboszlót katasztrófa sújtotta övezetnek nyilvánították az elmúlt héten szombaton. A Debreceni Egyetem Különleges Orvos-és Mentőcsoportja (DEKOM), Dr. Késmárky András elnök vezetésével, több mint 70 orvostanhallgatónak tartott mentési bemutatót.

 

 

Bíróság előtt a négyek bandája Hajdúszoboszlón

Mentett képkocka 433-011Ma délelőtt, a Hajdúszoboszlói Járásbíróságon, elkezdődött a tárgyalása annak a négy hajdúszoboszlói fiatalembernek, akiket az ügyészség csoportosan elkövetett rablással gyanúsít. A fiatalemberek a megbánásnak nem sok jelét mutatták a tárgyalás időtartama alatt, kuncogva, mosolyogva hallgatták egymás vallomását, melyben nemcsak egymással, de önmagukkal szemben is többször ellentmondásba keveredtek.

 

Porszemes Pásztornap

DSC 0145-005A nádudvari Pásztornapon fellépett a Porszem Lovas Egyesület csapata. Az egyesület tagjai kis és nagycsoportos karusszelt, szabadon idomítást és lovastornát mutattak be a közönségnek.

 

 

 

Robinál, a politikai süllyesztő ajtaját már kinyitották?

IMG 5944-002Az őszi önkormányzati vereség okozta sokkot még ki sem heverte a Fidesz hajdúszoboszlói szervezete, és a helyi elnök körül ismét botrány van kibontakozóban. Már az is megérne egy puffogást, hogy miként fordulhatott elő az, hogy egy 8:1-es választási vereség után változatlan a helyi Fidesz vezérkara, eszükbe sem jut a lemondás lehetősége.

 

 

 

Rock Cafe Majális 1.-2. nap

Karthago-008Káposztás Gergely idén hetedik alkalommal szervezte meg a speciális szoboszlói hétvégét, mely elméletileg egy városi majális, gyakorlatilag egy három napos zenei ünnep, ahol a fellépők nem igazán a gázsiért, sokkal inkább szívből muzsikálnak.

 

   

Szezonnyitó - Kiváló minősítésekkel gazdagodott a HUNGAROSPA!

IMG 8906-006Fürdőnk ismét minősítette magát és négy kategóriában ért el remek eredményeket! Gyógyfürdő, élményfürdő és strandfürdő kategóriában 5 csillagos, uszoda kategóriában pedig 4 csillagos minősítést szerzett a Hungarospa Zrt. A minősítő okiratok ünnepélyes átadására, több ezer vendég előtt került sor a mediterrán medence színpadán. Már péntek este az egész ország értesülhetett arról, hogy vidéki helyszínként elsőnek Hajdúszoboszlón adtak át a Nemzetgazdasági Minisztérium által felügyelt minőségi garancia elismeréseket!

   

Kitüntetések a Vöröskereszt Világnapján

IMG 7564-047Április 28-án, Balmazújváros adott otthont a Vöröskereszt Világnapi Megemlékezésnek. Az egész napos programban volt elsősegélynyújtó verseny, testmozgás, torna Béres Alexandrával, újraélesztés és egy látványos mentési gyakorlat, Égi-Földi segítség címmel.

 

   

„Szoboszló városát is hamuvá tették”

IMG 7878-001Április 29-én emlékeztünk meg a Szejdi-dúlás borzalmairól. Ebből az alkalomból, a Kovács Máté Művelődési Központ és Könyvtár kamarakiállítást rendezett. A kiállítást megnyitóján, Sári József tárogató muzsikája után,az emlékező beszédet mondta Dr, Szálkai Tamás levéltáros.

 

 

   

Pásztorkincsek a múzeumban

IMG 6959-001Egy hete nyílt meg, a Bocskai István Múzeumban a Pásztorkincsek című új állandó kiállítás. A múzeum, a Bocskai út 21 alatt található, a kiállítás megtekinthető, keddtől vasárnapig 10 és 18 óra között.

 

 

   

11. oldal / 168

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)