Payday Loans
2024 május 03, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

A Szoboszlói Színes hírei

Dühöngő, fitnesz központ vagy szabadidő park ?

0001 másolataHetek óta elő-elő jön ez a téma a különböző internetes oldalakon. Az természetes, hogy valamilyen mozgásteret biztosítani kell a panelben lakóknak is. A leendő létesítmény egyszerre kellene, hogy kiszolgálja a focizni vágyó fiatalokat, a padon gyermekével üldögélő anyukát, vagy a sakkozni óhajtó nyugdíjast.

 

 

Megnyílt a Megyei Tavaszi Tárlat

IMG 5825-003Ma délután, a Kulturális Központban megnyílt a XXIV. Hajdú-Bihar Megyei Tavaszi Tárlat.

 

 

 

Költészet napja Hajdúszoboszlón-Frissítve! Az RTL híradó is érdeklődött az akció iránt

DSC 0063-001"Ha képes vagy megálmodni, képes vagy megtenni."

A fenti idézet így szól eredetiben: "If you can dream it, you can do it." Olyan embertől származik, aki tudja, ez az igazság! Walt Disney már bizonyított és most ezzel a gondolattal és egy remek meglepetéssel Hegedűs Balázs is, akit a nagy tervben családja segítette.

 

Ismét sok vendég várható a hétvégén

Húsvét48Ezen a hétvégén is jelentős számú vendég érkezése várható Hajdúszoboszlóra. Most, nem a belföldi vendégek száma lesz magas, hanem inkább  Romániából érkeznek sokan.

 

 

 

Húsvágó bárddal gyilkolta meg nagyszüleit

IMG 5704-005A hajdú-bihari rendőrök sajtótájékoztatón számoltak be a Hosszúpályiban történt emberölés kapcsán indított nyomozás részleteiről.

 

 

 

Tojás, sonka. locsolkodás és egy kis városmarketing

Still0406 00000-001Nem kell idegenforgalmi szakembernek lenni ahhoz, hogy észrevegyük azt a tényt, hogy hacsak 2-3 napra is de teljesen megteltek a szállodák városunkban, de ugyanezt a képet mutatta a Gyógyfürdőnk és az Aqua-Palace is.

 

   

Tényleg gyógyvízzel locsolkodtunk

IMG 5521-021A húsvéti hétvége mindhárom napján csúcsra járt az Aqua-Palace. Töretlen népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy teltházzal működött minden nap. Az igazi nagy locsolkodós napon, vagyis ma délelőtt, nyitás előtt, 10-kor már hosszú sor várt a bebocsátásra.

 

   

Húsvétra ismét megteltek a szállodák

IMG 5418-008Ma délután, már mindenki láthatta, hogy városunkban megteltek a szállodák. Látható volt ez abból is, hogy megteltek a parkolók. A Hungest Hotel két szállodája, az Aqua-Sol és a Béke is teljesen ki van használva.

 

 

   

Kényeztesse magát Húsvétkor is! Locsolkodjunk gyógyvízzel!

Hsvt 2015 140Az ünnepi hétvégén, exkluzív környezetben, különleges wellness-, fittness szolgáltatásokkal várja látogatóit az Aqua-Palace élményfürdő. A Gyógyfürdőben szintén húsvéti programokkal, színes műsorokkal tehetik még kellemesebbé a szabadtéri fürdőzés élményét.

 

   

Újra jár Hajdúszoboszló kedvenc kisvonata

Kisvonat másolataIdén először indul útjára április 4-én 10 órától a hajdúszoboszlói városnéző kisvonat.

 

 

   

14. oldal / 168

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)