Payday Loans
2024 május 03, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

A Szoboszlói Színes hírei

Hajdúszoboszló bemutatkozott Ukrajnában

fotó 2 másolata2015. március 25 – 27. Között 21. alkalommal került megrendezésre Ukrajna legjelentősebb turisztikai kiállítása, az UITT. A Magyar Turizmus Zrt.  nagyon szép standján kapott helyet az Art Thermal Travel Utazási Iroda is, aki a várossal összefogva képviselte Hajdúszoboszlót.

 

 

Áramszolgáltató munkatársának adták ki magukat

150x150A hajdúszoboszlói rendőrök kérik a lakosság segítségét. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 09050/173/2015. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

 

 

 

 

Balesetek a négyesen

IMG 4319-004Ma délelőtt két baleset is történt a négyes főúton, Hajdúszoboszló határában. Az első balesetnél két személygépkocsi ütközött, a másodiknál pedig a viharos szél döntötte meg egy pótkocsis szerelvény vontatmányát.

 

 

 

Az osztrák vendégek tájékozódnak, jönnek és költenek

IMG 0765-003Március elején ismét tájékoztatót szervezett a TDM a helyi vendéglátóknak. Kabály Zsolt igazgató elmondta, hogy az előadás sorozat próbálja feltérképezni a küldő piacokat, különösen abból a szempontból, hogy a szoboszlói vendéglátók milyen dolgokra figyeljenek, ha még több vendéget szeretnének városunkba csábítani.

 

 

 

Quaestor-ügy: tegyék nyilvánossá Szijjártó Péter és Orbán Viktor híváslistáját és levelezését!

images1A Quaestor-ügy kapcsán információ hiányában csak találgathatunk a miniszterelnök és a külügyminiszter szerepéről a botrányban. Annyit biztosan tudunk, hogy az érintett cég közpénzt kezelt, ezért a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) a mai nappal adatigényléssel fordult Orbán Viktor miniszterelnökhöz és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterhez.

 

 

Vasárnap délutánra, egy ALMA

IMG 4304-006Vasárnap délután ismét zsúfolásig megtelt Kulturális Központ. A délután 4 órára meghírdetett előadásra minden jegy elkelt.Berényiné Szilaj Ilona, az intézmény igazgatója elmondta, hogy mivel a terem befogadóképessége adott, így ismét előfordult az helyzet, hogy nem lehetett több nézőt beengedni mint amit a szabályok megengednek.

 

   

Pontosan 5 éve ment el Attila

DSC 0003Pontosan 5 éve, ugyanúgy mint most, szombat este volt a SzobRock tehetségkutató verseny. Jóval éjfél után már a zenészek, technikusok pakolták a felszereléseiket, mikor a vasárnap hajnali csendet csak egy nagy puffanás, majd a mentő szirénahangja törte meg.

 

 

 

 

   

A IX. SzobRock győztese a Soul Circus

0001-007Szombaton este rendezték meg a IX. SzobRock – amatőr rockzenekarok tehetségkutató versenyét. Ebben az évben szerényebb volt az érdeklődés a verseny iránt, de akik részt vettek a megmérettetésen, igen komoly felkészültségről tettek tanúbizonyságot.

 

   

Badárság Szoboszlón

DSC 0006-001Badár Sándorral hat évvel ezelőtt beszélgettünk utoljára. Akkor is egy filmbemutató volt az apropó és most is. Az elmúlt évek azonban csiszoltak a rendszeren, a mostani mozit dumaszínházzal tette csábítóvá a neves humorista.

 

 

 

   

Megyei Tehetségkutató Táncverseny

IMG 3208-008Március 24-én délután, a Kulturális Központ nagytermében rendezték meg, a Megyei Tehetségkutató Táncversenyt. Szervező, a Szabó László Alapfokú Művészetoktatási Intézmény. A helyi csoportokon kivül, nagyon sok versenyző és csapat érkezett a megye településeiről is. A több mint 3 órás műsorban 37 fellépő, illetve versenyző mutatta be tudását.

 

   

15. oldal / 168

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)