Payday Loans
2024 május 03, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

A Szoboszlói Színes hírei

Levéltárat avattak Debrecenben

IMG 2218-008Szombaton délelőtt, közjegyzői levéltár átadására került sor Debrecenben, a Vikár Béla úton. A beruházás befejezésével, átadásával vált teljessé a közjegyzői levéltári hálózat. A magyar közjegyzőség számára fontos mérföldkő a januárban elkészült, és most átadott debreceni közjegyzői levéltár.

 

 

Mozgalmas hétvége volt március 7-8 a hajdúszoboszlói úszóknál

Válto másolata másolataNagyváradon, Győrben és Nyíregyházán álltak rajtkőre a Hajdúszoboszlói Árpád S.E. versenyzői a mozgalmas hétvégén.

 

 

 

Március 15 Hajdúszoboszlón II. rész

IMG 2489-028Előző cikkünkben láthatták Holoda Attila alpolgármester ünnepi beszédét, most megnézhetik a cikkhez kapcsolódó képgalériát és a Bárdos Lajos Általános Iskola, erre az alkalomra készített műsorát.

 

 

 

Március 15 Hajdúszoboszlón

IMG 2418-003Délelőtt 11 órától városunkban is megtartották a Március 15-i ünnepséget. A szép tavaszi napsütésben, az ünnepi beszédet Holoda Attila alpolgármester mondta. Az ünnepi  műsort, a Bárdos Lajos iskola diákjai és tanárai mutatták be.

 

 

Robogót kaptak a szoboszlói polgárőrök

IMG 1749-005Ma délelőtt, egy Honda márkájú robogót kaptak a szoboszlói polgárőrök. A rövid, hivatalos átadásra a Gyógyfürdő bejárata előtt került sor.

 

 

 

Programok Március 15-én Hajdúszoboszlón

március15-1 másolataHajdúszoboszló Város Önkormányzata által szervezett megemlékezésen, ünnepi beszédet mond Holoda Attila alpolgármester.

 

 

 

   

Lakossági fórumot tartott Kállai István

IMG 0242 másolataAz elmúlt héten lakossági fórumot tartott Kállai István, a 6-os körzet egyéni képviselője, aki az Összefogás Hajdúszoboszlóért és a Jövőért Egyesület színeiben indult az őszi választáson.

 

 

 

   

A megye nyugdíjasai megtekintették a felújított Kulturális Központot

IMG 1697-005A Szoboszlói Tavaszi Művészet Napok programjának fontos eleme volt, hogy hétfőn délután, Megyei Nyugdíjas Klubok Találkozója zajlott Hajdúszoboszlón a Nőnap alkalmából.

 

 

   

Thököly-s Farsang

DSC 0202Képes beszámoló a Thököly-s Farsangról!
A suliban február utolsó tanítási napján tartották a farsangi bulikat. Kora délután az alsósokét, négy órától a felsősökét.

 

 

   

Porszem farsang

DSC 0289-002A Porszem Lovas Egyesület pont egy hete, farsang farkán farsangozott. Sajnos csak félgőzzel, mert a csapat egy részét leterítette az influenza. A jelmezek azonban készen állnak egy későbbi időpontban is, hogy a remek hangulatot ismételni tudják!

 

   

17. oldal / 168

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)