Payday Loans
2024 április 19, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

A Szoboszlói Színes hírei

„Isten az igaz ügyet nem hagyja el!”

DSC_0018A Rákóczi emlékév rendezvénysorozatának alkalmából - megemlékezve a majtényi zászlóletétel és a szatmári békekötés 300. évfordulójáról - a magyar történelem egyik legmeghatározóbb eseménye előtt tisztelegve emlékművet avattak április 29-én, Vaján.

 

 

XI. ÁRPÁD KUPA ÚSZÓVERSENY HAJDÚSZOBOSZLÓ

DSC_0333A Hajdúszoboszlói Árpád S.E. április 30 és május 1-én rendeztek meg a XI. Árpád-kupa országos úszóversenyt. A rendezvényt Varga Katalin a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt szolgáltatási igazgatója nyitotta meg. 24 úszóklub 314 versenyzője lépett rajtkőre a hétvégén az Árpád uszodában. A rendezők 10 évjáratban értékelték az eredményeket -1993 és korábban születettek és 2002 és később születettek között-.

 

Foglalkoztatást segítő fórum a gazdaszervezetek részére

kiskp2011.04.14-én a Kovács Máté Művelődési Központ és Könyvtár földszinti galériájában 17.30 órától került sor a foglalkoztatási projekt szakmai fórumára. A rendezvényre a kistérségi gazdaszervezetek nagy része meghívást kapott, aki betekintést nyerhettek a számukra aktuális pályázati lehetőségekről.A fórum első felében a város által megfogalmazott és a foglalkoztatási stratégiában is leírt célrendszer került bemutatásra, melyek azokat a projektötleteket, lehetőségeket tartalmazzák amelyek előrelépést jelenthetnének a kistérség számára.

 

Foglalkoztatást segítő támogatások a turizmusban

 

DSC_00172011.04.14-én a Kovács Máté Művelődési Központ és Könyvtár földszinti galériájában 15.30 órától került sor a foglalkoztatási projekt szakmai fórumára.Hajdúszoboszló Város Önkormányzata a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében 16,1 millió Ft támogatást nyert. Dr. Vincze Ferenc ismertette, hogy az önkormányzat konkrét pályázati projekttervek elkészítését kívánja segíteni, ill. akcióterv keretében 7 db projektterv fog elkészülni.
 

AZ ÖNKORMÁNYZAT ÜLÉSÉRŐL JELENTJÜK

DSC_0080Ma délután ülésezett városunk képviselőtestülete. A 22 napirend megtárgyalása kapcsán többek között elfogadták a három önkormányzati cég (Gyógyfürdő-Városgazda-Közüzemi Kft.) éves beszámolóját. Elfogadták a képviselők azt az előterjesztést is melyben szabályozzák az összevont cégek átalakulásának pontos menetrendjét. Szintén elfogadásra került a 2011-2014. évekre szóló gazdasági program. Ezeket követően elfogadták a 2010.évi költségvetésről szóló beszámolót, és a belső ellenőrzés 2010. évi tevékenységéről és ennek végrehajtásáról szóló beszámolót.
 

Hungarosparty Strandnyitó április 30-án, Hajdúszoboszlón

50295_821548687_bigÁprilis 30-án (szombat) Hungarosparty Strandnyitó buli lesz a Hungarospa szabad strandján, a Mediterrán tengerpart hajószínpadán.

A nyári szezont nyitó ingyenes rendezvény 17.45-kor kezdődik. Az esti programra az Aqua-Palace és a Szörf épület közötti strandbejáraton lehet be- és kilépni.

 

 

 

   

Vetélkedő Hajdúszoboszlón a Föld napja alkalmából

Taposs_laposraA tavaszi szünet előtt egy nappal, március 20-án, harmadik alkalommal került megrendezésre, A FÖLD NAPJA címet viselő környezetvédelmi vetélkedő, melyet középiskolások részére szerveztek a Kovács Máté Városi Művelődési Központban.

 

   

A vörös terror áldozataira emlékeztek Hajdúszoboszlón

kiskpÁprilis 17-én a vörös terror 92. évfordulója alkalmából emlékező ünnepséget tartottak a városháza külső falán található emléktáblánál.

 

 

   

Meghívó a HFE soron következő közgyűlésére

A Hajdúszoboszlói Fizetővendéglátók Egyesülete soron következő közgyűlését 2011. április 27-én, szerdán 17.30 órától tartja a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár Galéria termében. Amennyiben a közgyűlés nem határozatképes, a megismételt közgyűlést 2011. április 27–én 17.45 órától tartjuk változatlan napirendi pontok mellett. Felhívjuk a tagok figyelmét, hogy a megismételt közgyűlés a tagok számától függetlenül határozatképes, az ott meghozott döntések teljes mértékben törvényesek.

   

Forró hangulat az Aqua-Palace éjszakai műsorában

kiskpAzok a vendégek, akik pikánsabb élményekre is vágytak, megnézhették az április 24-ei éjszakai fürdőzés kisérő programját. Vasárnap este az Aqua-Palace éjszakai fürdőzésen táncos húsvéti nyuszilány showt nézhettek meg a vendégek. A műsor két háziasszonya Németh Marianna a Hugarospa pr  menedzsere és Berettyán Mónika a modellstúdió vezetője.


   

161. oldal / 168

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)