Payday Loans
2024 április 26, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

A Szoboszlói Színes hírei

Testületi tájékoztató

TÁJÉKOZTATÓ
a képviselő-testület 2011. március 31-i üléséről

 

DSCN0030A testület az ülés közel másfél óráig tartó nyílt részén - az egy kiosztott sürgősségivel együtt - 24 előterjesztést, míg a zártan 3 egyedi hatósági ügyet tárgyalt meg.
Elsőként a rendőrkapitányság tavalyi évről adott tájékoztatója került terítékre. A város közbiztonságát, a rendőrség munkáját megfelelőnek értékelték a képviselők, akik több kérést is megfogalmaztak. A 7. napirendben ugyancsak 2010. évi tevékenységről adott számot a kistérségi többcélú társulás, míg a 2. illetve 6. téma új autóbuszközlekedési, valamint szociális térítési díjak megállapítását eredményezte.
 

Nagy Fanny lett az első!

DSC_3153aMárcius 12-13-án a Budapest melletti  Pátyon rendezték meg a díjlovasok Országos minősítő versenyét a CDN A B-t. A szezonnyító rendezvény iránt nagy volt az érdeklődés. A két nap alatt, 163 start volt, ami napi több mint 80 versenyszámot jelent és persze nem csak a lovasok voltak sokan, az érdeklődők, nézők is.

 

 

Díjnyertes a hajduszoboszlo.hu oldal

hajduszoboszlo.huHajdúszoboszló új, hivatalos turisztikai portálja, a hajduszoboszlo.hu I. helyezést ért el online kategóriában a Turizmus Trend által szervezett offline és online marketing versenyen.

 

 

 

 

Új Széchenyi terv Információs pontok a kamarában

DSC_0085A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara is csatlakozott a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ (MAG) Zrt. által szervezett Új Széchenyi Terv Infopont hálózatához. Így a megyében tevékenykedő vállalkozások naprakész és hitelest tájékoztatást kaphatnak az Új Széchenyi Terv pályázati lehetőségeiről.

 

 

 

Fórum vállalkozóknak Hajdúszoboszlón

DSC_0002A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Hajdúszoboszlói Területi Szervezete 2011. április 6-án délután a helyi vállalkozók részére a Hotel Délibáb Pódium termében Vállalkozói Fórumot tartott. A téma Hajdúszoboszló gazdasági helyzete volt és a kérdésekre Dr. Sóvágó László polgármester válaszolt.

 

 

 

Baráti Pergető kupa Hajdúszoboszlón

kiskp2011.04.03-án reggel került megrendezésre a Hajdúszoboszló Pergető Horgászok Baráti Körének megrendezésében a második Baráti Pergető kupa. Helyszínül a Hajdúszoboszló Külterületén, a Nádudvari szakaszon található Keleti főcsatorna lett kijelölve a nádudvari híd és a zsilip közötti területen. Az előzetes egyeztetések alapján a csatorna mind két oldalán lehetett horgászni, mind a stégekről, mind pedig a szabad partszakaszon.

 

   

A betontuskók eltűntek a Bárdos parkolóból

DSC_0056Szabad a be és a kijárat a parkolóba Az új irányt mindenki maga választhatja meg. Mint a képen is látható ebből a MA  megnyitott parkolóból lehet továbbhaladni balra, jobbra, vagy akinek  mára már egyik sem tetszik, az mehet tovább egyenesen az Árpád utcán.

 

 

   

Legyen jobb Szoboszlón az egészségügyi ellátás!

DSCF1893Ezt szeretné a Jobbik Hajdúszoboszlói Alapszervezete és ennek érdekében március utolsó napján a témával kapcsolatos észrevételeiről, valamint  jobbító szándékú terveiről tájékoztatta a helyi sajtó képviselőit.

 

 

 

 

   

E.ON Földgáz Storage: önkéntes munka az oviban

kiskpFolytatódik a legnagyobb hazai földgáztároló társaság felelősségvállalási programja2011 az önkéntesség éve, az E.ON magyarországi vállalatai azonban már évek óta segíti az érdekeltségi területén működő különböző intézményeket, tehát mondhatnák azt is, a hír nem meglepő. Az érdekesség inkább az, hogy most az irodai dolgozók, egy eddig szállodai kényelemben megtartott tréninget cseréltek lapátra, talicskára, ecsetre és egyéb munkaeszközökre, hogy munkájukkal örömöt szerezzenek a hajdúszoboszlói Manókert óvoda lakóinak, szüleiknek és persze az intézmény munkatársainak.

 

   

Pláza stop a kiskereskedelemért

DSCF1625Az LMP a kereskedelmi rendszer újragondolása és a helyi gazdaság fellendítése érdekében benyújtott törvényjavaslatában szeptember végéig építési, valamint bővítési moratóriumot hirdetne a plázákra, hipermarketekre, hangzott el azon a sajtótájékoztatón, melyet Dede Tamás és Kovács Sándor, a Lehet Más a Politika Hajdú-Bihar megyei szervezetének tagjai tartottak, a hajdúszoboszlói piactér előtt.

 

 

   

163. oldal / 168

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)