Payday Loans
2024 március 28, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

A Szoboszlói Színes hírei

VAN MIRE BÜSZKÉNEK LENNÜNK

OLH_kicsiEgy újabb a korábbi szocialista kormányzathoz köthető infrastrukturális fejlesztés valósulhat meg Hajdú-Bihar megyében

 

Dr. Oláh Lajos, az MSZP Hajdú-Bihar megyei országgyűlési képviselője írásbeli kérdésben fordult immáron második alkalommal Dr. Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter úrhoz, miszerint „Hol tart a 4-es számú főút Debrecen és Hajdúszoboszló közötti szakaszának burkolat-megerősítése?”

 

 

A forradalom és a szabadságharc emlékkiállításán

kiskpMa délután 4 órakor szerény érdeklődés mellett megnyitották a Bocskai István Hagyományőrző Egyesület, a Hajdú-Bihar Megyei Levéltár, a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár szervezésében az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékkiállítást.

 

 

 

MÁRCIUS 15 HAJDÚSZOBOSZLÓ

mrcius15-plakt-2011-1RÉSZLETES ÜNNEPI PROGRAM AZ 1848-49-ES FORRADALOM ÉS SZABADSÁGHARC 163. ÉVFORDULÓJA TISZTELETÉRE.

 

 

 

 

TAVASZI MŰVÉSZETI NAPOK

DSC_0004SZOBOSZLÓI TAVASZI MŰVÉSZETI NAPOK

2011. március 11-28.

 

 

 

Itthon is rengeteg program a hosszú hétvégén

kiskpA március 12-ei hosszú hétvégén számos programmal készül a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vendégei szórakoztatására.

2010. március 1-jén megnyitotta kapuit az Aqua-Palace Élményfürdőnk. Az első 3 hétben terheléses üzemmódban működtünk, majd 2010. március 18-án hivatalosan átadásra került vízipalotánk. 2011. március hónapja az Aqua-Palace születésnapi hangulat jegyében telik.

 

 

 

Nőnap

kiskpNő létemre írok a nők ünnepléséről. Jómagam azóta érzem a nőnap súlyát, mióta férjhez mentem. Nemrég olvashattátok a Házasság hete témában íródott anyagot, ezt a témát is fontolóra vehetjük újra. Hiszen egy boldog házasságban a férj örömmel vásárol virágot, apró ajándékot Nőnap alkalmából drága feleségének. A sok tönkrement kapcsolatban nem ilyen szeretetteljes ez az ünnep! Béküljetek, szeressétek egymást! Férfiak! Szeressétek a nőket!

Ez nekünk olyan jól esik!

   

A szombat délelőtti futással lezárult az Oxigén Kupa negyedik éve!

Okupamrcius2Bár kicsit csípős volt a reggel, 11-re jó idő lett a futóknak, legalábbis nem esett semmi, a pálya tiszta volt. Hiába reménykedtünk, idén mind a három fordulóval a tartalékpályára kényszerültünk, pedig már nagyon vágytunk vissza az ERDŐ-be, az ottani versenynek van igazán jó hangulata. A 250 fölötti létszám úgy néz ki már állandósult és a közönség is gyarapodik.Egyre több a biztató szó és a taps, meg is érdemlik a futók, a befutásnál még az utolsó métereken is komoly hajrákat láttunk.

   

Hősökre emlékezett a Jobbik

kiskpFebruár 26-án délután a művelődési ház Galériájában tartott megemlékezést a Jobbik Hajdúszoboszlói Alapszervezete. Idén negyedik alkalommal idézték fel mi történt a Don – kanyarban, 1943 januárjában. Ezen a napon az egybegyűltek a  kommunizmus áldozataira is emlékeztek.

 

 

   

HÓ-HÓ-HÓ

kiskpA hóesés jelentősen megnehezítette a hét utolsó munkanapját. Kora reggel még sehol nem takarították el a havat. További képeink 8 óra környékén készültek, akkor már jártak a hókotrók, de a postás, a hírlapos továbbra sem tudott biciklizni és a kismamáknak is birkózni kellett a babakocsikkal. Aki ma délelőtt a városban autózott, olyan érzése volt, mintha természetvédelmi területre tévedt volna.

 

 

   

Elfogadták városunk költségvetését

DSCN003012-0-0.  Ilyen arányban fogadták el ma délután a költségvetést a képviselők Hajdúszoboszlón. Bevezetőjében Dr. Sóvágó László polgármester elmondta, hogy a látszat ellenére ezt a költségvetést is kemény viták és hosszú egyeztetések előzték meg több fordulóban. Az ülés nyilvános része alig több mint egy órán át tartott. A fontosabb döntésekről a következő napokban részletesen beszámolunk.

Most nézzük a legfontosabbat, a költségvetést!

   

166. oldal / 168

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)