Payday Loans
2024 május 04, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

A Szoboszlói Színes hírei

Tavaszi Művészeti Napok

IMG 6291 másolataTavaszi Művészeti Napok
a hajdúszoboszlói Kovács Máté Kulturális Központban

 

 

 

„Az ő napjuk se legyen jobb” – 1 év 7 hónap jogerősen egy bombariadóért

37Helybenhagyta az első fokú, Hajdúszoboszlói Járásbíróság ítéletét és közveszéllyel fenyegetés vétsége miatt jogerősen 1 év 7 hónap börtönbüntetésre ítélte a Debreceni Törvényszék azt a férfit, aki még 2012 márciusában jelentett be bombafenyegetést a Debreceni Járásbíróság épületére. L. Bátor Zsolt többszörös visszaesőként feltételes szabadságra nem bocsátható és 2 évig a közügyeket sem gyakorolhatja.

 

 

 

Kazinczy Szépkiejtési Verseny 2015

002A Kazinczy-díj – tágabb értelemben ideértve a Kazinczy-érem, Kazinczy-jelvény, Kazinczy-jutalom elismeréseket – "a szép magyar beszédért" odaítélt díj, a legrégebbi és legrangosabb elismerés az anyanyelvápoló mozgalomban.

 

 

 

 

 

Jó évindító az Árpád SE-nél

IMG 5192A Hajdúszoboszlói Árpád Sport Egyesület úszói kiválóan kezdték a 2015 évi versenyszezont a szlovákiai Humennében! Február 6-án „bemelegítésként" Debrecenben a megyei úszó diákolimpián, majd ezt követően 7-én Hajdúszoboszlón a „jövő bajnokai" programon belül álltak rajtkőre. Az igazi megmérettetés ez után következett.

 

 

 

Csütörtökön ismét ülésezik a testület

IMG 8636-001Városunk képviselő testülete ülésezik 2015. február 19-én, 14 órától. Az ülés most is nyilvános. Várhatóan elfogadott költségvetése lesz Hajdúszoboszlónak, mivel az egyeztetések, szakmai és bizottsági szinten már hetek óta tartanak.

 

 

 

Valentin nap az Aqua-Palace-ban

IMG 9322-001Valentin nap tiszteletére ismét megtelt az Aqua Palace. A sztárvendég ezen a napon Vastag Tamás volt, aki most is megénekeltette a közönséget. A közel fél órás műsorában többször megdicsérte városunkat, és elmondta, hogy ide mindig szívesen jön nyaralni is, fellépni is.

 

   

"Hajdú-Bihar megye jó tanulója - jó sportolója"

0004 másolata2015. február 04-én a debreceni megyeháza Árpád-termében, ünnepélyes keretek között került sor, kizárólag a legjobb tanulók számára, megyei sportkitüntetések átadására.

 

 

   

Új hullámokon Hajdúszoboszló és Hévíz

31 akció indul a fürdőszezonFebruár 10-én, Budapesten, a Deák Ferenc sétahajón tartottak sajtótájékoztatót a két város turisztikai szakemberei és polgármesterei. Városunk polgármestere Dr. Sóvágó László, Hajdúszoboszló értékeit ismertette, majd kiemelte a riválisok összefogásának fontosságát.

   

Eredményes évet zárt 2014-ben a Debreceni Törvényszék

thumbs.tele.net5Csaknem két és félezer üggyel többet fejezett be 2014-ben a Debreceni Törvényszék, mint amennyi érkezett: tavaly 82 491 ügyet iktattak a törvényszéken és a járásbíróságokon, de év végére összesen 84 929 ügyet zártak le a Hajdú-Bihar megyei bírák.

 

 

   

II. Szoboszlói Toros Napok

IMG 6270-001Ismét megrendezik Hajdúszoboszlón a Toros Napokat. A Szent István Parkban március 06-08 között, az idei esztendő első nagy gasztronómiai rendezvényére látogathatunk ki. Akik inkább a kulturális programokat kedvelik, azok is találnak kedvükre valót.


Fald fel Szoboszlót! Toros étkek kritikus mennyiségben!

   

20. oldal / 168

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)