Payday Loans
2024 május 18, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

A Szoboszlói Színes hírei

Pély Barna Hajdúszoboszlón

Mentett képkocka 420Az elmúlt hétvégén városunkban lépett fel Pély Barna. A Rock Cafe vendégeként egy kellemes, jó hangulatú estével lepte meg a közönségét.

 

 

A nap hajdúszoboszlói sztárja Jónás Kálmán, a Jobbik elnöke

DSC 0281a másolataA hírügynökségek vezető hírei között szerepel, hogy Vona Gábor utasítására Jónás Kálmánhoz kell költözni, a mezőtúri időközi választáson nagy fölénnyel nyert cigánygyűlölő Jobbikos Kötél Jánosnak.

 

 

 

 

FARSANGI JELMEZES FUTÓVERSENY

Futás másolataHajdúszoboszlón első alkalommal rendezik meg a jelmezes futóversenyt, február 15-én.

 

 

 

Ebesre ment lopni a szováti férfi, de a szoboszlói rendőrök elcsípték

150x150A hajdúszoboszlói rendőrök elfogták azt a férfit, aki az egyik helyi szórakozóhelyen nem adta vissza a pénztárosnak a pénzét, hanem az egyik vendég kerékpárjára felült és azzal elhajtott.

 

 

 

 

VALENTIN NAPI ajándék: Vastag Tomi műsora az Aqua-Palace-ban

Valentin nap 2015 másolataFebruár 14-én, Az Aqua-Palace-ban 13.30-kor fellép Vastag Tamás. 15 órától Szauna szeánszok. Miki-Mini Party, majd zenés esti fürdőzés és habparty.

 

 

Barát vagyok, segíthetek!!!

DSC 0474-001A Barátok ismét főztek! A rászoruló családokat a hajdúszoboszlói Családsegítő Szakszolgálat munkatársai hívták a rendezvényre, melynek most is a Rock Cafe adott otthont. Az alapcsapat megint új tagokkal bővült!

 

 

   

Te vagy a legnagyobb…

Mentett képkocka 418-005Természetesen hős, az egész világon, és milyen jó ezt énekelni! Ordítani a többiekkel, és aztán megosztani, emlékezni az érzésre, mert csak akkor élünk igazán, ha élményeket szerzünk, gyártunk! Káposztás Gergő ebben segít, nem kicsit, sokat! No és a Honeybeast! Bencsik Kovács Zoltán a csapat zeneszerzője, szövegírója elárulta, a legjobb dalok mindig saját élmények alapján születnek!

   

Hajdúszoboszlón a helyi rendőrök elfogtak egy körözött debreceni férfit.

20150202082951 másolataA Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság rendőrei 2015. február 1-jén 12 óra 40 perckor Hajdúszoboszló, Hőforrás utcában egy gyanúsan viselkedő férfira lettek figyelmesek.

 

 

 

 

   

Ingyen parkolhatunk, megszűnik a Hajdúszoboszló újság

IMG 8644-005Csütörtökön délután ismét ülésezett városunk képviselőtestülete. Többek között olyan, lakosságot érintő, dolgokban hoztak határozatot, ami lényegesen meghatározza a hétköznapjainkat.

 

 

   

III. Schnitta Sámuel Emlékverseny

IMG 8736-008A mai napon, 2015-01-30-án rendezték meg a III. Schnitta Sámuel Emlékverseny, Kelet Magyarországi Régió Versenyét. Reggel 8 órakor már minden készen állt az ünnepélyes megnyitóra.

 

 

   

21. oldal / 168

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)