Payday Loans
2024 április 23, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

A Szoboszlói Színes hírei

Hajdúság Szépe 2015 - 200 fotóval

IMG 0558-009Miss Alpok Adria Hajdú-Bihar Megyei döntő és Hajdúság Szépe 2015. A Hungarospa 88. születésnapja alkalmából július 25.-én került megrendezésre a Miss Alpok Adria Nemzetközi Szépségverseny Hajdú – Bihar Megyei döntője és a Hajdúság Szépe immár hagyományteremtő összevont verseny.

 

 

 

Országos ifjúsági úszóbajnokságot rendeztek Egerben

ifi o. b. képA Hajdúszoboszlói Árpád S.E. 2 úszója edzőjük vezetésével Ludmány Lászlóval július 22-25 között Egerben versenyeztek az ifjúsági országos bajnokságon.

 

 

 

XIX. SZOBOSZLÓI DIXIELAND NAPOK

dixi másolata 2Nincs szabad hétvége! Péntek, szombat, vasárnap DIXIELAND napok a Szabadtéri Színpadon.

 

 

KÖZÖS VIRÁGKOCSIT INDÍT DEBRECEN VÁROSA ÉS AZ NI HUNGARY KFT.

IMG 0990-004Drongó. Ezt a találó nevet kapta Debrecen város és az NI Hungary Kft. közös virágkocsija, amely az innováció terén folytatott példaértékű együttműködést szimbolizálja. A szójáték arra utal, hogy a high-tech formáció poszméhei nem hétköznapi rovarok: a két d(r)ongó ugyanis kvadrokopterek, amelyek a virágkarneváli menetben a kocsi óriásvirágai és a kaptár között repkednek majd.

 

Kormányzói díjat kapott a Zichy Géza Zeneiskola-AMI Ifjúsági Fúvószenekara!

603 000000A Zichy Géza Zeneiskola-AMI Ifjúsági Fúvószenekara meghívást kapott a június 29- július 4. között a lengyelországi Bydgoszcz városában idén 38. alkalommal megrendezett nívós Nemzetközi Művészeti Fesztiválra.

 

 

A Hajdúság legszebb lánya 2015-ben Kun Zsanett

IMG 0515 2-002Szombaton délután rendezték meg, a Hungarospa hajószínpadán, a Hajdúság Szépe választást. A zsűri döntése alapján, 2015-ben, a Hajdúság Szépe, Kun Zsanett 23 éves fehérgyarmati lány lett.  A  második helyen Pinczés Nikolett 19 éves debreceni lány végzett és a dobógó harmadik helyét Maka Karolina, 18 éves debreceni lány foglalta el.

 

 

 

 

 

   

Meztelen akart a templomba menni

IMG 9132-001Hajdúszoboszlót is elérte a vetkőzős, meztelenkedős emberek betegsége. Ma délután, a református templom főbejáratán szeretett volna bemenni egy meztelenre vetkőzött férfi.

 

 

   

Hajdúszoboszló Élő Népművészete

IMG 9183-009A Folk Hétvége nulladik napján ismét megtelt a Kulturális Központ galériája. Az intézmény vezetője, Berényiné Szilaj Ilona üdvözölte a jubileumi hétvége és a kiállítás megnyitásán résztvevő érdeklődőket.

 

 

   

Augusztus 20-án ismét Virágkarnevál

Debreceni Virágkarneváli sajtótájékoztató 07 22 004Néhány hét és megkezdődik Debrecen legnagyobb turisztikai attrakciója, kulturális eseménye a 46. Debreceni Virágkarnevál

 

 

 

 

   

Megnyitott Balmazújváros új betonüzeme

Nord-Point Kft. Betonüzem másolata 

 

A Nord-Point Kft megnyitotta Balmazújváros és környéke egyetlen betonüzemét. A létesítmény átadásával a város lakói olcsóbban és kényelmesebben tudnak betont és építőanyagokat vásárolni.

 

   

5. oldal / 168

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)