Payday Loans
2024 április 20, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

A Szoboszlói Színes hírei

XX. SZOBOSZLÓI FOLK HÉTVÉGE

folk2015  másolata 2Ismét gazdag műsorral készültek a szervezők a FOLK HÉTVÉGÉRE. Érdemes figyelmesen végignézni a programot, mert már csütörtökön is lesz látnivaló. A programok nagy része a Szabadtéri Színpadon illetve a Szent István parkban lesz megtartva.

 

 

Több mint 20 ezren a strandon

IMG 6647-002Szombaton is megközelítette, vasárnap meg is haladta a 20 ezret, azoknak a száma akik a Hungarospa strandján próbálták átvészelni a hőséget.

 

 

 

Nyári Lovas Színházi Esték!

0001 másolataIsmét Nyári Lovas Színházi Esték Püspökladányban.

 

 

 

Lovasnapok Hortobágyon

IMG 5565-002Idén XLIX. alkalommal rendezték meg a Hortobágyi Lovasnapokat és II. alkalommal kapcsolódott az eseményhez a Nyeregszemle. Ez utóbbi programon több száz hobbilovas vett részt, a régi idők „hagyományos" csapatából viszont egyre kevesebben vannak jelen a programon.

 

 

Élményekkel és ismeretekkel gazdagodtak

dsc 1444A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság munkatársa is ellátogatott a nagyhegyesi nyári napközis táborba, ahol a gyerekek megismerhették a rendőri munkát és egyben felkészítették őket a biztonságos vakációra.

 

 

 

Kovalsky meg a Vega Hajdúszoboszlón

IMG 5495-001Az elmúlt héten, a Szabadtéri Színpadon lépett fel a Kovalsky meg a Vega. Valószínű, hogy a nyári szezon egyik legnagyobb nézőszámot produkáló bulija volt. Máskor is volt már hasonló létszámú rendezvény, de ez most mindent felülmúlt.

 

   

Motoros Fesztivál Balmazújváros, júl.10-11.

IMG 5900-002A Koroknai Autósiskola idén harmadik alkalommal szervezi meg Balmazújvároson a Motoros Fesztivált július 10-én és 11-én, a helyi művelődési központ előtti főtéren (Kossuth tér 18.). A kétnapos rendezvényre az előzetes regisztráció alapján több száz motorost várnak.

 

   

Összefogásban a segítség

IMG 5885-002Egy jó ügy érdekében Hajdúszoboszlón össze tudnak fogni a különböző pártállású emberek és szervezetek. Hétfőn délután városunkban is elhelyeztek 3 db. olyan falra szerelhető dobozt, melybe bárki elhelyezhet, vagy kivehet belőle különböző élelmiszereket.

 

   

Alkotótábor, a művészeti iskolás gyermekeknek

DSCF6093A Szabó László Alapfokú Művészeti Iskola idén 4. alkalommal rendezte meg az alkotótábort. Az iskola pályázaton, közel 12 millió forintot támogatást nyert, melyből innovatív fejlesztések lesznek megvalósítva így az idei alkotótábor minden résztvevő számára ingyenes volt.

 

 

   

Felkészülés a főszezonra!

IMG 3937-002Az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően, június végén ismét Hatósági Szakmai Napot szervezett a Hajdúszoboszlói Vendéglátók Egyesülete. A HVE elnöke, Máté Lajos a Hungarospa Thermal Hotel konferenciatermébe várta az érdeklődő vendéglátósokat.

 

   

6. oldal / 168

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)