Payday Loans
2024 április 19, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

A Szoboszlói Színes hírei

Hatalmas tömeg a harmadik napon

IMG 0973-005Egy órával ezelőtt, végre szikrázó napsütésben, Tompeti és barátai műsorával elkezdődött a harmadik nap, a Grillétel és Sörfesztiválon.

 

 

Vezérigazgatói utasítás: Élt 3 hónapot

IMG 0341-001Mint köztudott, halottaink évfordulóján, a megemlékezést hirdető jelentést, a piacnál lévő hirdetőtáblán, év elejétől nem lehetett elhelyezni. A VGZRT vezérigazgatója, Nyéki István, ezt akkor úgy indokolta, hogy olyan nagy volt rá az igény, és olyan nagy számban kérték, hogy ez már átláthatatlanná és zavarossá tette az egész megjelenést.

 

 

Eredményes volt a Fürdőszövetség közgyűlése

Eloadas600 másolata 2Május 19-20-án rendezték meg a Magyar Fürdőszövetség soron következő közgyűlését. Ebben az évben Nyíregyházán, a Váci Mihály Művelődési Központ adott otthont a rendezvénynek.

 

 

 

 

 

Közúti ellenőrzés a „pünkösdi” hosszú hétvégén

150x150A „pünkösdi" hosszú hétvége ideje alatt demonstratív rendőri jelenlétre kell számítani 2015. május 21-e és 2015. május 26-a közötti időszakban a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság illetékességi területén. Az ellenőrzés a gépjárművezetők mellett kiterjed a motorkerékpárosokra, a segédmotoros-kerékpárosokra, illetve kerékpárosokra is.

 

 

 

 

TeSzedd Szoboszlón

DSCF7154 modified-001Szoboszlón önkéntesek hada szedte a szemetet péntektől vasárnapig. Bár az országos átlagot nem sikerült hozni, ennek most örülünk, mert ez azt jeleni, hogy Szoboszló nem szemetes!

 

 

Képgaléria az Aranyszegi emlékhely avatásról

IMG 9894-085A tegnapi hírhez feltöltöttünk egy képgalériát, mert nem egészen 24 óra alatt több mint ötezer olvasója volt a cikknek. Kálmán Lajos bácsi népszerűségét mi sem bizonyítja  jobban mint az, hogy felkarolt és megvalósított egy olyan ügyet, amiben nagyon sokan mellé álltak.

 

   

Az Aranyszegi tanyasi iskola emléke tovább él

IMG 9767-032Szombaton délelőtt ünnepélyes emléktábla avatóra gyülekeztek a meghívott vendégek a Búzakalász központban. Sok-sok évvel ezelőtt Kálmán Lajos bácsi megálmodta, a részleteket kidolgozta, hogy a nagyon régen nem létező Aranyszegi tanyasi iskola helyére egy emlékhelyet, emléktáblát kell készíteni az utókor számára.

 

   

TE SE ADD FEL!

IMG 9933-005Ma délután, Hajdúszoboszlóra érkezett Ternován Zoltán amatőr kerékpározó. Bő két hét alatt, az egész országot körbe kerékpározza, hogy felhívja a figyelmet a sclerosis multiplex elleni küzdelemre. Városunkban Kunkliné Dede Erika az Egészségügyi, Szociális Igazgatási Iroda vezetője fogadta a vendéget, a Kulturális Központ előtti téren.

 

   

Lopott, élő borjút raktak a gépkocsijuk csomagtartójába

20151405124232 másolataA rendőrök elfogták azt a három békéscsabai férfit, akik a gyanú szerint két borjút is elloptak egy nádudvari ingatlanról.

 

 

 

 

   

XI. Hajdúszoboszlói Grillétel- és Sörfesztivál & Pünkösdi Sokadalom

DSC 0045-001Ebben az évben, már XI. alkalommal rendezik meg Hajdúszoboszlón a Grillétel és Sörfesztivált. A rendezvény most is három napig tart, kulturális műsorok kiséretében, minden korosztály igényének megfelelően. Most is lesz ingyen sör! A szervezők most biztosra mentek, az ingyen sört egy Oldtimer fogja behozni a térre, a rendezők nem vállalták a motorok tologatását.

 

   

10. oldal / 168

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)