Payday Loans
2024 március 19, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Iskolai hírek

Zenesulis sikerek

Izsó Mózes Dominik 04 000000-1Országos versenyen dobogós darabot,érmet érő dallamot fújtak a szoboszlóiak!

 

 

 

Győztesek köszöntése a Thökölyben

DSC 0017-004Az idei ünnepségen 136 meghívott tanuló lehetett jelen, akik a tanulmányi és sportversenyek legjobbjai voltak! Városi, tankerületi, megyei és országos versenyeken értek el szép eredményeket és képviselték a Thökölyt és ezzel együtt Szoboszlót. Idén először azok a tanulók is részt vettek a jeles eseményen, akik sikeres felső illetve középfokú nyelvvizsgát tettek!

 

 

50 éves a Bárdos

Tmri_Ilona_igazgat-010A Bárdos Lajos Általános Iskola fennállásának 50. évfordulója alkalmából március 1-jén az iskola egykori és jelenlegi tanulóinak alkotásaiból rendeztek kiállítást a belső udvaron, melyet Tokaji Mária rajztanár nyitott meg. Ezen a rendezvényen került sor a jeles évfordulóra kiadott könyv bemutatására, továbbá  Tömöri Ilona igazgatónő elmondta, milyen programok várhatók még márciusban. Az „50 év zenéje képeskönyvben” című könyv tartalmazza a fél évszázad pedagógusainak visszaemlékezéseit, az első ballagásokat megörökítő képeket, valamint tablófotókat.

 

 

 

Félévi vizsgakiállítás a SZLAMI-ban

IMG_6464-005Az elmúlt héten, csütörtök este tartotta félévi vizsgakiállítását a SZLAMI. A máskor olyan jó kedélyű, de határozott igazgatónő időnként elcsukló hangon köszöntötte a szülőket és a gyerekeket. Szoboszlainé Kádár Anikó beszédének végén kiderült az elérzékenyülés oka is. Az oktatási reform kezd beérni már Hajdúszoboszlón is.

 

   

Főfőnap a Thökölyben

DSC_0029-007Eredetileg főzőnap akart lenni, de rájöttem így sem rossz, hiszen a Thököly főzőnap évek óta főfőnap a diákok, a tanárok és persze a szülők számára egyaránt. Az ötlet remek, a kivitelezés pedig bámulatos! A szülők egyre kreatívabbak és már csak az a probléma, hogy ebéd után haza kell menni. Több osztály szívesen ücsörgött volna még délután is a finom ebéd mellett, a gyermekek pedig már egy esti zenés-táncos ereszd el a hajam képét tervezgették. Talán ez mutatja legjobban, hogy a buli -idén is- jól sikerült!

 

 

Diákok kitüntetése 2012. 09. 02.

IMG_7717Diákokat, és pedagógusokat tüntettek ki a Művelődési Központ Dísztermében.
A kitüntetettek névsora itt olvasható.





   

1. oldal / 5

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)