Payday Loans
2024 április 20, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Iskolai hírek

Becsengettek

DSCN6953Ma reggel a város valamennyi iskolájában becsengettek. Az elsősöket felavatták, a nagyobbakat pedig megkérték arra, hogy tanuljanak jól és tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy a tanév mindenki számára örömteli, de minimum elviselhető legyen!
 
 

Intelligens iskolákért Hajdúszoboszlón

DSCF2227Hajdúszoboszló Város Önkormányzata „A pedagógiai, módszertani reformot támogató infrastruktúra fejlesztése” című, TIOP-1.1.1-07/1 pályázat keretében, az „Intelligens iskolákért Hajdúszoboszlón” című, TIOP 1.1.1-07/1-2008-0903 pályázat keretében 69.638.326,-Ft-ot nyert az Európai Regionális Fejlesztési Alapból, valamint a Magyar Köztársaság 2010. évi költségvetési támogatásából.

 

Győztesek köszöntése a Thökölyben

DSCF4148A Thököly Imre Kéttannyelvű Általános Iskolában megéri jól tanulni. A tanulmányi és sport versenyek győzteseit ugyanis évek óta hatalmas ünnepség keretében köszöntik. Dicsőség lista, fotózkodás a főfal előtt és igazi svédasztalos fogadás, mint a nagyoknak.

 

Filléres budapesti séták

KpekBp_Millenris_1062011. húsvét vasárnapján a Thököly Imre Kéttannyelvű Általános Iskolából tisztes létszámú csapat gondolta úgy, hogy Budapesten ünnepel. Az egy  napi sétához tervezett látnivalók mindegyikét megismertük, az idő is nagyon kedvezett  nekünk.

 A Duna-parti környezetben a levegő is más volt, mint a főváros belsejében. Az értékőrző intézmények pedig vonzzák a látogatót.

   

Hétvégén ballagtak, ma már érettségiztek

DSC_0430A hajdúszoboszlói középiskolások csütörtökön szerenádoztak, pénteken és szombaton ballagtak, vasárnap minden bizonnyal kiheverték a fáradalmakat és ma reggeltől megkezdték az érettségit.

 

400 laptop az iskoláknak

kiskpHajdúszoboszlón 4 iskola 51 millió forint UNIÓS támogatást nyert a digitális tanulás megalapozásának elősegítésére. A mai rendezvényen Bényei Sándor projektmenedzser,Varga Imre irodavezető és az iskolák képviselői beszámoltak arról, hogy az elmúlt 2 hónapban megtörtént az eszközök és a programok beszerzése. Az iskolák összesen 400 db. laptopot helyeztek üzembe. Jelenleg a legfontosabb feladat a pedagógusok felkészítése, de ezzel párhuzamosan a gyerekek is óriási lelkesedéssel ismerkednek a technikával.

 

   

3. oldal / 5

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)