Payday Loans
2024 április 24, szerda
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Iskolai hírek

Diákolimpiai sikerek

DSC_0329A Hajdúszoboszlói Árpád Sportegyesületben versenyző úszók 12 megyei diákolimpiai bajnoki címet szereztek a hajdúszoboszlói Árpád uszodában. A Ludmány házaspár által felkészített valamennyi bajnok a tavasszal megrendezésre kerülő országos döntőbe jutott!

 

 

 

Farsang a zenesuliban

DSC_0094Február 17- én rendezte meg hagyományos farsangi hangversenyét a Zichy Géza Zeneiskola- AMI a Kovács Máté Városi Művelődési Központban. A nagyterem zsúfolásig megtelt az iskola tanulóival, szereplőivel és a hozzátartozókkal.

 

 

 

 

Akikre büszkék lehetünk

kiskpNéhány napja beszámoltunk a SZLAMI képzőművészeti tanszakos tanulóinak munkáiból válogatott kiállítás megnyitójáról. Most összegyűjtöttük azoknak a gyermekeknek a nevét akik a különböző versenyeken, kiállításokon és pályázatokon valamilyen kiemelkedő elismerésben részesültek. Következzenek azok a nevek akikre büszke lehet a szülő és az iskola egyaránt.

 

 

 

Nyilvános táncóra Szoboszlón

szlami_95A Szabó László Alapfokú Művészetoktatási Intézményben ma délután a balett és modern táncosok nyilvános táncórát tartottak. A táncterem pillanatok alatt megtelt a Bárdosban. Minden szülő és nagyszülő megnézte, mit tanultak a gyerekek az elmúlt fél évben.
 
   

Jubileumi vizsgakiállítás Hajdúszoboszlón

kiskpÉvek óta rendszeres program, hogy a Szabó László Alapfokú Művészetoktatási Intézmény vizsgakiállítására megyünk és nem csak dolgozni, inkább gyönyörködni az alkotásokban és egy kicsit irigykedni a diákokra. Nekünk ugyanis még nem volt lehetőségünk ilyen iskolába járni és lehet, ha lett volna, akkor sem tudnánk ilyen szép képeket alkotni.

 

 

Thököly Gála

thokoly_gala_1Pénteken délután az egész hetes programsorozat megkoronázásaként, a Hotel Béke színháztermében került megrendezésre a Thököly Gála, melyre az iskola minden tagja több hónapon keresztül lelkesen készült. A nézőtér már négykor teljesen tele volt, sok szülő, nagyszülő nem is fért be a terembe. A kedvükért előzetes anyagot készítettünk a nagy eseményről.

   

4. oldal / 5

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)