Payday Loans
2024 április 19, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Sporthírek

Ismét Lukács Krisztián Magyarország legerősebb rendőre

kiskpA slambuc és birkafőző örömnap keretén belül lett megszervezve a Magyarország legerősebb rendőre névre hallgató viadal. A megmérettetésen a legjobbak vehettek részt. A hajdúszoboszlói baleseti helyszínelő Lukács Krisztián nyolc társával négy kategóriában mérték össze tudásukat. Az eredményhirdetésen a versenyzők Hajdúszoboszló rendőrkapitányától Dr. Gali Sándor rendőr alezredes kapitányságvezetőtől vehették át a díjakat.

 

Vízi rögbi Hajdúszoboszlón

DSC_0156A szoboszlói strand jó terepnek bizonyul új sportágak kipróbálásához is. Minden bizonnyal a debreceni pólósok sem véletlenül választották Közép-Kelet Európa legnagyobb fürdőjét a vízi rögbi bemutatásához. Szombaton délután csak nem húszezer vendégből lehetett nézőket verbuválni a férfias játékhoz.
 

Kösely Kupa 2011 - képgaléria

DSC_00067Hétvégén rendezték a Kösely Kupa lovasversenyt Hajdúszoboszlón. Most megtekinthetik a szombat esti lovasfelvonulás, és a vasárnapi verseny képeit.

 

Szoboszló Város Nagydíja Debrecenbe került

kiskpA 2011-es serleget és a vele járó tiszteletdíjat Tóth László a debreceni Toll 90 Kft. lovasa vitte el. A díjat Hajdúszoboszló polgármestere Dr. Sóvágó László adta át a győztesnek.

 

 

 

   

Hajdúszoboszlói úszók a vidék bajnokságon

A Hajdúszoboszlói Árpád S.E. 10 úszója állt rajtkőre Székesfehérváron az Országos úszó vidék bajnokságon. Július utolsó hétvégéjén megrendezett rangos versenyen 45 klub 315 úszója versenyzett a bajnoki helyezésekért. Bronz eső hullott a hajdúszoboszlói úszókra és a dobogós helyezések mellett több értékes helyetést is értek el sportolóink.
 

Szinkronúszók a Barátságban

DSC_0081A közelmúltban felújított Hotel Barátság Gyógyszálló ünnepélyes megnyitóján, medencébe csobbantak az Aquadance szinkrúszó csapat tagjai. Most megtekinthetik a velük készült beszélgetést.

   

23. oldal / 28

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)