Payday Loans
2024 április 25, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Sporthírek

Határtalan sikerek

kiskpA hajdúszoboszlói díjlovashölgy nevét egyre több országban ismerik!

A pátyi márciusi sikeres minősítő verseny után, - amiről már olvashattak a Szoboszlói Színesben - nemzetközi versenyeken állt starthoz  Nagy Fanny a magyar junior válogatott versenyzője.

Április 29-május 1 között a lengyelországi  Radzionkowban  rendezett CDI***-CDI J/P/Y   1 felnőtt,2 póni ,3 junior  indult magyar színekben. Céljuk az Eb-re való minősülés megszerzése,amit a nemzetközi  versenyen 60 % fölötti teljesítmény biztosít.

 

 

 

Hajdúszoboszlói úszó sikerek Ausztriában‏

P6120766A Hajdúszoboszlói Árpád S.E. 14 úszója a festői környezetben lévő (felső-ausztriai) STEYR-ben állt rajtkőre egy rangos nemzetközi úszóversenyen. 7 osztrák, 7 magyar, 3 német és 1 szerb úszóklub 208 versenyzője mérte össze tudását a "kis ékszer dobozban" a 6 pályás 50 méteres nyitott uszodában.
A Ludmány házaspár tanítványai kitűnően szerepeltek, hiszen 13 éremmel tértek haza. Úszóink közül Varga Pétert kell kiemelni, aki egy maga két arany és egy bronz érem boldog tulajdonosa lett!
 

Hajós Alfréd emlékverseny

274Június 4-én rendezték meg a Hajós Alfréd emlékversenyt a Debreceni Sportuszodában. A szervezők négy kategóriában hirdettek eredményt:

 

 

Sárai István nyerte a versenyt

kiskpMár egy hete Kelet-Magyarország legerősebb embere Sárai István aki Egyekről érkezett.

   

256 versenyző az Árpád uszodában

P5220736-1A Hajdúszoboszlói Árpád S.E. május utolsó hétvégéjén tartotta meg az Észak-alföldi Régió úszóbajnokságát. A hajdúszoboszlói Árpád uszodában 15 egyesület 256 úszója állt rajtkőre. Megyénket 7 úszószakosztály képviselte a megmérettetésen. Közülük a rendező egyesület versenyzői szerepeltek a legjobban. A Ludmány házaspár által felkészített hajdúszoboszlóiak 19 arany, 14 ezüst és 13 bronz érmet gyűjtöttek be.

 

 

Újabb sakkiskolás érmek a megyei döntőn

P1160370Május első hétvégjén, Debrecenben került sor az idei megyei korcsoportos döntőre, ahol 5 sakkiskolás ifi indult el. A hatalmas mezőnyben – több mint 100-an indultak – egész napon át küzdöttek a fiatalok, hét forduló zajlott le. Számunkra kifejezetten sikeres volt a vetélkedő, az utóbbi évek egyik legjobb eredményét érték el fiatal játékosaink.
   

24. oldal / 28

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)