Payday Loans
2024 április 26, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Sporthírek

Jól kezdték az új idényt a Hajdúszoboszlói Árpád S.E. úszói

kiskpNémeth Kata két arany és egy bronz érmet szerzett a szerbiai nemzetközi úszóversenyen!

Kikindán kezdték a 2011-es versenyszezont a szoboszlói úszók. Hét versenyző állta rajtkőre az Árpád Sportegyesületből a rangos megmérettetésen. 10 nemzet, 23 klub 410 úszója küzdött az érmekért.

 

 

Kyokushin Karate Diákolimpia Hajdúszoboszlón

kiskpFebruár 19-én, szombaton ismét megrendezésre kerül a kyokushin diákolimpia kelet-magyarországi területi elődöntője, melynek immár negyedik alkalommal ad otthont Hajdúszoboszló, a Városi Sportházban. A soron következő XIII. Szoboszló Kupát a városban huszonkilenc éve működő Kyokushin Karate Klub szervezi, Sensei Szabó Tamás 4. danos mester irányításával.

 

 

 

 

Balczó András és igazi téli idő várta az Oxigén Kupa futóit szombaton.

kiskpIgazi téli időben startolt el, az Oxigén Kupa 225 fős mezőnye a debreceni Nagyerdőn. Az erdei utak balesetveszélye miatt, az előző fordulókhoz hasonlóan, most is a tartalékpályán zajlott a verseny. Így a rajt, az Állatkerttől indult, és ide is érkeztek vissza 1, 3 és 6 kör után a futók. Mindenki, felkészültségének megfelelően választhatott a 1,7km 5,1km és 10,2km-es távok között. Zord időben is jól esett minden teljesítőnek a forró tea, forralt bor, csokoládé és a banán.

 

 

Oxigén kupa hajdúszoboszlói versenyzőkkel

DSC_0410Évekkel ezelőtt, amikor a futást kezdtük népszerűsíteni,  állandóan azt mondtuk, a lábunk mindig kéznél van, már csak akarat kell. A futásnál nincs jobb sport! Jó pár év riporterkedés  után ezt ismét kijelenthetem.  Sőt igazolhatom, hiszen nem egy ismerősöm szakított időt a futásra és most látványosan jobban érzik magukat! Nincs súlyproblémájuk, nem stresszesek és nem panaszkodnak állandóan, hogy itt vagy ott fáj valami!

   

EGYRE TÖBB SZOBOSZLÓI FUT A NAGYERDŐN

Oxigén Kupa IV. forduló, 2011. január. 08.

 kiskpTartalékpályán ugyan, de lezajlott az Oxigén Kupa idei első fordulója is. Az Oxigén Kupa négy éves történetében ez volt a 20. verseny.5-7 fokban és szemerkélő esőben gyülekeztek a futók, a rajtot pontban 11-kor egy sziréna jelezte.257-en vágtak neki a különböző távoknak, ami most 1700 m-t, 5,1 km-t és 10,2 km-t jelentett. Az egy kört futók már 6-7 perc után célba értek és nem sokat kellett várni a három kört futókra sem. A pontszerzésért most is nagy hajrákat láttunk a célkapunál.

 

 

Szombaton ismét Oxigén futás

kiskpAz Oxigén Kupa IV. fordulója 2011. Január 8-án - az időjáráselőrejelzése és az erdő várható állapota miatt - a Tartalékpályán a Stadion(Állatkert főbejáratával szemben)  körül rendezzük meg!

A verseny kezdésének időpontja a szokásos 11 óra.

 

   

27. oldal / 28

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)