Payday Loans
2024 április 20, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Sporthírek

A Mátra meghódítója: Török Diana

Török Diana 2Ismét egy olyan sport és egy sportoló akiről még nemigen olvastak a szoboszlóiak. Ezen a héten ismertünk meg egy csinos fiatal hölgyet, aki terepfutó és teljesítménytúrázó.

 

 

 

25 érem az Árpád SE úszóinak

Hum. Dóri és Rudi másolata25 érmet „úsztak össze" a Hajdúszoboszlói Árpád Sport Egyesület versenyzői Humenné-ben. 2015 november 29-30-án 7 úszó képviselte Hajdúszoboszlót a 7 nemzetet felvonultató nemzetközi úszóversenyen. Ukrajna, Lengyelország, Szlovákia, Csehország, Belorusszia, Szerbia és Magyarország 240 versenyzője lépett rajtkőre a 25 méteres medencében.

 

 

 

 

Birkózóverseny a Sportházban

DSC 73322014. november 23-án városunkban került megrendezésre a III. Aqua-General Kupa. A verseny meghívott díszvendége Dr. Hegedűs Csaba, a 100. olimpiai aranyérem megszerzője, a Magyar Birkózó Szövetség elnöke volt, aki szívet melengetően szólt az ifjú sportolókhoz.

 

 

Holoda-Dobos-Simon,az Árpád SE húzó emberei

ob. Peti másolataHoloda Péter a Hajdúszoboszlói Árpád Sport Egyesület kiváló úszója Százhalombattán remekelt az Országos Felnőtt Rövidpályás Úszóbaj-nokságon. Ilyen népes mezőny, még sohasem állt rajtkőre a mindig november elején megrendezésre kerülő országos bajnokságon. November 6-8-ig 55 klub -külföldiekkel együtt- 375 versenyzője szelte a habokat.

 

   

Darts sikerek, országos bajnokságon

HOLIMegkértük Holácsik Andrást, aki egyben városunkat is képviselte az országos bajnokságon, hogy készítsen egy rövid összefoglalót az elmúlt hónapok eseményeiről.

 

 

 

Folytatódott a versenysorozat

2014.okt.25. FöldesA kabai megmérettetéseket követően a birkózó egyesület maroknyi csapata október 19-én Gyöngyösre utazott, hogy részt vegyen az Észak-Kelet Magyarországi területi rangsorversenyen.

 

 

   

8. oldal / 28

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)