Payday Loans
2024 május 21, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Ügyeleti hírek

Éberek voltak a polgárőrök!

DSC_00182013. január 13-án az esti órákban a Hajdúszoboszlói Polgárőrség két tagja, akik a városban járőröztek, felfigyeltek egy fiatalemberre, aki a köztemető mögött egy metálpiros színű kerékpárvázat vitt. A fiatalember a polgárőröket meglátva a kerékpárvázat eldobta, ez lett gyanús a polgárőröknek, akik azonnal értesítették a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság ügyeletét, aki rendőrjárőrt küldött a helyszínre.

 

Kerékpár tolvajok ismét rendőrkézen

DSCF5132Újabb kerékpár tolvajt fogtak el és vontak eljárás alá a hajdúszoboszlói rendőrök Ismét kerékár tolvajt fogtak el a hajdúszoboszlói rendőrök. 2013. január 13-án egy hajdúszoboszlói asszony tett bejelentés arról, hogy amíg egy vendéglőben vacsorázott a közelben leállított és lezárt kerékpárját ellopták. A bejelentés követően végrehajtott nyomozási cselekmények során még aznap éjszaka elfogtak és előállítottak két helyi fiatalt a nyomozók, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmény elkövetésével.

 

 

Traffipax infó január 14-20-ig

150x150Ezen a héten sem számíthatunk Hajdúszoboszlón traffipax ellenőrzésre. A megyében a következő helyeken várható, hogy dolgoznak.

 

 

 

 

Traffipax infó január 7-13-ig

150x150Ezen a héten Hajdúszoboszló traffipax mentes övezet lesz. A megyében a következő helyeken várható hogy dolgoznak a sebességellenőrök.

 

 

 

 

   

Csíkszentgyörgyi a Karcag melletti baleset öt áldozata

baleset07-001A Karcag melletti baleset öt áldozata a Hargita megyei Csíkszentgyörgyről származó, évek óta Magyarországon élő testvérpár, valamint egyikük felesége és gyermeke utazott az autóban, amelynek mind az öt utasa életét vesztette a balesetben. A kocsit feltehetően egy szintén székelyföldi szomszédjuk vezette: ő is meghalt az ütközésben.

 

 

Öt ember meghalt Karcag és Püspökladány között-Frissítve fotókkal


baleset08-002Négy ember a helyszínen meghalt, egy csecsemő is megsérült abban a balesetben, amely vasárnap reggel történt a 4-es számú főút 164-es kilométerszelvényében, Karcagnál - közölte a Jász-Nagykun Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel. A korábbi hírek még arról szóltak, hogy a balesetnek további három sérültje is volt.

 

A helyszínen négy ember vesztette életét a személygépkocsiban, a kórházban a csecsemő is meghalt nem sokkal 12 óra előtt.

   

21. oldal / 34

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. május 21., kedd, Konstantin napja van. Holnap Júlia és Rita napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)