Payday Loans
2024 április 20, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Ügyeleti hírek

Bátor szemtanú!

kiskpA történet -sajnos-nem mindennapi! Nem vagyunk elég bátrak, hogy ha gyanús esetet, bűncselekményt látunk, beavatkozzunk! Félünk a következményektől? Nem érdekel minket más dolga, mikor van nekünk is elég?

 

 

 

Verekedés a Metro Áruház bejáratánál

Metro2A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, vizsgálatot folytat garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

 

 

 

 

 

Baleset! Ismét teljes útzár a négyesen

kiskpA 4-es számú főút 216-os km. szelvényében Ebes és Debrecen között személy sérüléssel járó baleset történt. Egy személygépkocsi tehergépkocsival ütközött, három személy sérült, a sérülések foka még nem ismert. Ettől a balesettől kb. 200 méterre egy másik személygépkocsi is az árokba került. Aki teheti kerülje el ezt az útszakaszt Hajdúszovát irányába. Vigyázzanak az utak nagyon csúsznak!

 

 

Az első tárgyalás

DSCF12132010. március 28-án történt az a halálos baleset, melynek tárgyalása 2011. február 15-én kezdődött a Debreceni Városi Bíróságon.

A nyílt tárgyaláson, a teremben a bírón, az ügyészen és az írnokon kívül a gázolás miatt elhunyt Oláh Attila családja, barátai,  a gázoló anyukája és testvére, valamint a Szoboszlói Színes tudósítója volt jelen.

 

   

A három napos Tispol ellenőrzés eredményei

kiskpHajdú-Bihar megyében is lezajlott év első, Tispol „European Operation Truck”  elnevezésű három napos közlekedésbiztonsági ellenőrzése.

A közlekedésbiztonsági akciót öt rendőri szervtől, 202 fő rendőr és 33 fő külső szerv munkatársa hajtotta végre (4 fő katasztrófavédelmi ellenőr, 9 fő NAV ellenőr, 18 fő polgárőr és 2 fő egyéb).

A Szoboszlói Színes a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság egyik egységét látogatta meg az akció ideje alatt.

 


 

TISPOL nagy fogásai (HBMRFK)

DSC_0209Cigaretta csempészt fogtak a forgalomellenőrző járőrök

Csütörtökön délután a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság, Közlekedésrendészeti Osztály, Forgalomellenőrző Alosztály járőrei a TISPOL fokozott ellenőrzés keretén belül cigarettacsempészt fogtak el.


 

 

   

31. oldal / 34

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 20., szombat, Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)