Payday Loans
2024 március 29, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Ügyeleti hírek

RENDŐRSÉGI FELHÍVÁS

DSC_0018Február 19-én 14 óra körül a Hősök terén, a Forrás áruház előtti járda-szakaszon, egy kerékpáros elütött egy gyalogost. Az elütött középkorú hölgy a járdára került, közben a kerékpáros - segítségnyújtás nélkül – továbbhajtott, a Bethlen u. irányába. A gyalogost a járdán elütő, majd a helyszínt elhagyó kerékpáros – információink szerint - egy fiatal, kb. 20-25 éves hölgy.

 

 

Három napos Tispol ellenőrzés

150x150TISPOL közlekedésbiztonsági ellenőrzés kerül végrehajtásra mától három napon keresztül Hajdú-Bihar megye közútjain, mely a tehergépjárművek átfogó ellenőrzésére terjed ki. Az ellenőrzéssel párhuzamosan a járművekkel kapcsolatos bűncselekmények, különösen a finanszírozási csalás, valamint az illegális alkatrész kereskedelem felderítése, felszámolása érdekében, az Európai Unió magyar elnöksége által az EU területén kezdeményezett AUTOMOTOR elnevezésű nemzetközi akcióval összhangban országos bűnügyi ellenőrzés is megtartásra kerül.

 

 

RENDŐRSÉGI FELHÍVÁS

Korozott_szemelyKiss István (1990. 08. 20.) ellen a Hajdú-Bihar Megyei Bíróság Bv. Csoportja az Szv.1557/2009/7. számon elfogatóparancsot bocsátott ki.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Hajdúszoboszlói Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-52-558-510 /56-20, 56-36/ telefonszámot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálat

 

A dísztárcsák tulajdonosait keresik

120x80A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt egy 34 éves debreceni férfi ellen, akinek lakcímén tartott házkutatás során nagyobb mennyiségű használt állapotú különböző típusú és méretű gyári dísztárcsák, dísztárcsa szettek kerületek lefoglalásra.

 

   

A nyugdíjas rendőr gyermekek megmentéséről írt könyvet

rendr_1Dr. Martinkó Károly nyugalmazott rendőr alezredes Úr tartott február 4.-én 11.00 órától író-olvasótalálkozót 10. - a Kék fényű glória című - könyvének megjelenése alkalmával a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon, mely olyan gyermekek megmentéséről szól, akik a Rendőrség által irányított akciónak, vagy egyes rendőröknek köszönhetik, hogy életben maradtak.

 

 

Egy hónap alatt hat halálos baleset megyénkben

DSCF4384Áldozatait szedi a téli időjárás a hajdú-bihari utakon

Idén eddig már hat személy vesztette életét közúti közlekedési balesetben Hajdú-Bihar megyében. Az elsődleges adatok alapján megállapítható, hogy szinte mindegyik esemény bekövetkezésénél közrejátszott, hogy az okozó járművek vezetői nem az út, illetve időjárási viszonyoknak megfelelően választották meg járműveik sebességét.

   

32. oldal / 34

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. március 29., péntek, Auguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)