Payday Loans
2024 április 26, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Ügyeleti hírek

Mentő az árokban, havazik, csúsznak az utak, balesetek sorozatban

kiskpHajdúszoboszló-Nádudvar közötti útszakaszon, a Keleti főcsatorna előtt 3 km-re Nádudvar felé, személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Egy személygépkocsi árokba csúszott, két személy sérült, a sérülés foka egyelőre ismeretlen. A helyszínre tartó mentőautó a baleset helyszínétől nem messze, ugyancsak árokba csúszott. A járműben tartózkodó mentőápoló és gépkocsivezető sérült, a sérülés foka egyelőre ismeretlen. A baleset helyszínelése idejéig a forgalom rendőri irányítás mellett félpályán halad.

 

 

49 halott 2010-ben közlekedési baleset miatt megyénkben

kiskpAz elmúlt évekhez hasonlóan 2010. évben is fő célkitűzéseink között szerepelt a közlekedésbiztonsági helyzet javítása, a halálos és egyéb személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetek számának csökkentése. A tárgykörben korábban bevezetett intézkedések eredményre vezettek, a 2008. évi pozitív tendenciát sikerült folytatnunk az elmúlt évben is. 2010. évben Hajdú-Bihar megyében a személyi sérüléssel járó közlekedési balesetek száma érzékelhetően, 1026-ról 939-re (-8,4%) csökkent. A pozitív tendencia így érvényesült a halálos (-13%), a súlyoskönnyű (-6,7%) sérüléssel járó események tekintetében. (-11,6%) és a

 

Közös célok, sikeres együttműködés

DSC_0168Az elmúlt hétvégén romániai Bihor Megyei Rendőr-főfelügyelőség és a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője értékelte a két rendőri szerv elmúlt évi együttműködését. A rendőri vezetők megállapodtak azokról a tervezett  feladatokról, amelyek messzemenőkig biztosítják a megnövekedett turisztikai célú látogatások biztonságát, előremozdítják az intenzívebb bűnügyi információcserét.

 

RENDŐRSÉGI FELHÍVÁS

fenykep1aA Hajdú Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki 2010. június 19-én, a 4-es számú főút 234 km szelvényének közelében megölt egy prostituáltat.

A nyomozás során szükségessé vált a grafikai rajzon látható nő személyazonosságának megállapítása.

 

 

 

   

Ünnepi hétvége összegzése a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságon

CSERGETÉS

kiskpMint minden évben, idén is megrendezése került Hajdúszoboszló belterületén, a Hősök terén a hagyományos Csergetés. Mint az már megszokott, az idén is a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság rendőrei segítették a rendezvény zavartalan lebonyolítását, az útlezárás végrehajtását és a közrend fenntartását. 2010. december 31.-én 7 rendőr vigyázta, hogy az év utolsó napja kellemesen teljen számunkra, azonban volt olyan, aki bár felhőtlenül érezte magát a forgatagban, azonban az újév kellemetlenül fog kezdődni számára.

 

 

 

FIGYELJÜNK EGYMÁSRA!

mellny_2Örök érvényű a „Látni és látszani” jelmondat.

Az év eddig eltelt időszakában 7 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset következett be Hajdú-Bihar megyében. Sajnálatos, hogy az eltelt 6 nap alatt már két gyalogos személy életét vesztette, mert a balesetet okozó járművezetők sebességüket nem a megváltozott útviszonyoknak megfelelően választották meg.

Sokszor találkozunk a közúton rosszul beállított vagy meghibásodott fényszóróval közlekedő gépjárművel, kivilágítatlan kerékpárral, lovas kocsival, láthatósági mellényt nem viselő gyalogossal, melyek éjszaka vagy korlátozott látási viszonyok között jelentős baleseti veszélyforrást jelentenek.

   

33. oldal / 34

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 26., péntek, Ervin napja van. Holnap Zita napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)