Payday Loans
2024 április 30, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Ügyeleti hírek

Rablás Szoboszlón! Egy órán belül elfogták a hajdúszoboszlói rendőrök a rablót.

DSC 0020-002A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen, aki 2013. augusztus 16-án hajnalban Hajdúszoboszlón a Hőforrás utcában egy 18 éves külföldi férfit hátulról leütött, majd az értékeit követelve bántalmazott.

 

 

 

Gyalogátkelőhelyen gázolták el az anyát és a kislányát

IMG 6669-003Ma késő délután, fél hét körül a Szilfákalja és a József Attila u. kereszteződésben lévő gyalogátkelő helyen egy Debrecen felől érkező lengyel személygépkocsi elütötte a gyalogátkelő helyen közlekedő anyukát és kislányát.

 

 

Hogyan közlekedjünk kerékpárral?

cikkA kerékpár napjainkban az egyik legnépszerűbb közlekedési eszköz, szinte minden korosztály használja a gyermekektől az idősekig. A népszerűségén túl olcsó, egészséges és környezetkímélő. Ugyanakkor a gyalogos közlekedés mellett az egyetlen olyan közlekedési mód, melyhez a jogszabály nem ír elő hatósági engedélyt, tehát akár minimális KRESZ ismerettel is fel lehet a kerékpárra ülni, s általában ez okozza a legtöbb problémát.

 

 

 

Lezuhant egy vitorlázó repülőgép Hajdúszoboszlón - videó

IMG 2419-006Felszállást követően eddig ismeretlen okból lezuhant egy vitorlázó repülőgép 2013. június 13-án 13 óra 20 perc körüli időben a Hajdúszoboszlói Repülőtéren. A gépet vezető (75 éves) német állampolgárságú férfit a mentőszolgálat munkatársai sérülései miatt kórházba vitték.

   

Baleset a Dózsa György úton

DSCF4968-007Péntek délután, nem sokkal fél négy után baleset történt Hajdúszoboszlón a Dózsa György úton. A helyszíni, előzetes információnk szerint a városból kifelé haladó Audi személygépkocsi balra bekanyarodás közben összeütközött a vele szemből (Kaba felől) érkező motorkerékpárral.

 

 

 

Őrizetben a szoboszlói besurranó tolvaj

IMG_8472-003A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt 2013. május 9-én délután őrizetbe vette B. Bálint 49 éves hajdúszoboszlói lakost.

 

 

   

16. oldal / 34

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 30., kedd, Katalin és Kitti napja van. Holnap Fülöp, Jakab és Zsaklin napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)