Payday Loans
2024 április 30, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Ügyeleti hírek

Traffipax infó április 15-21 között

150x150A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr főkapitányság tájékoztatása alapján a megye minden nagyobb városában lesz sebességellenőrzés a jövő héten. Hétfőtől vasárnapig folyamatosan jelen lesznek Debrecenben, Hajdúböszörmény, Hajdúnánás, térségében. Hajdúszoboszlón várhatóan csak 19-én pénteken fognak mérni a kapitányság illetékességi területén.

 

 

 

Hétfő reggeltől lassan a gázzal! Traffipax infó

150x1502013. április 8-tól 14-ig városunkban dolgozik a sebességellenőrző egység. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság illetékességi területén bárhol találkozhatunk a traffival.

 

 

 

 

Halálos baleset Hajdúszoboszló és Ebes között - video

IMG_3012-008Csütörtökön14 óra körül, Hajdúszoboszló felől Debrecen irányába tartott egy román személygépkocsi, a vele azonos irányba haladó gépkocsi  oszlopot előzte, de  az előzést már nem tudta befejezni, és a szemből érkező kamionnal frontálisan ütközött.
 
 

A kanyar bevétele nem sikerült

IMG_2485-001Ma délután  Hajdúszoboszlón a Hőforrás és a Keleti u. kereszteződésben baleset történt. Egy Skoda személygépkocsi a 4-es út felé tartott, a balra ívelő kanyarban kisodródott, majd miután sikerült visszahozni a kocsit, az úttesten át, a másik oldali járdán állt meg úgy, hogy előtte egy villanyoszlopot tőből kitört, csak a vezetékek tartották meg az eldőléstől.

   

JÓZAN HÚSVÉT akció (ORFK)

150x150A húsvéti ünnepek időszakában, valamint az azt megelőző napokon országos szintű fokozott közúti ellenőrzésekre kerül sor. A cél: az ittas állapotban történő járművezetés visszaszorítása, a forgalom segítése, és a közlekedésbiztonság javítása.



 

 

 

Seprűnyéllel hatástalanították Gézát,- hétvége a rendőrségen

150x150A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. március 24-én több esetben is intézkedtek a rendőrök. Az elmúlt 24 órában 12 személyt fogtak el és 21 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 9 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 személyt körözés alapján, míg 1 személyt az ország területén jogellenes tartózkodása miatt fogtak el.
Megyénk közútjain személyi sérüléssel járó közlekedési baleset nem történt. Az ittasság ellenőrzések során 3 esetben mutatott pozitív eredményt a légalkohol-mérő.

 

   

17. oldal / 34

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 30., kedd, Katalin és Kitti napja van. Holnap Fülöp, Jakab és Zsaklin napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)