Payday Loans
2024 március 19, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Kultúra

A Készenléti Rendőrség elfoglalta a Szabadtéri Színpadot

kicsiPontosabban a Készenléti Rendőrség kötelékébe tartozó Police Big Band, átszervezett zenekar műsorával megkezdődött a XV. SZOBOSZLÓI DIXIELAND NAPOK. Megnyitójában hangsúlyozta Szalóky Béla őrnagy, a zenekar vezetője, hogy ez az alakulat nem azért jött létre, hogy a tömeget szétoszlassa, hanem pont ellenkezőleg, tartsa egyben és szórakoztassa.

 

 

Big blurs story a Nemzetközi Modern Múzeum udvarán

DSC_0328_2A Rockets két vendégművésszel egészült ki. Domán László, Hevesi Norbert és Nagy Zoltán vendége volt Bacsa Gyula és az európai hírű szájharmonikás Priojszki Mátyás (szájharmonika).

 

 

 

 

Népi játékok alkotótábora Hajdúszoboszlón

2011_06270440A Thököly Imre Kéttannyelvű Általános Iskola és a Bocskai István  Múzeum népi játszóházi tábort rendez 7-12 éves gyerekek részére. Helyszín: a Bocskai Múzeum Hajdúszoboszló

 

Pünkösdi Sokadalom

szlami_zarovizsga08A Grillétel-és Sörfesztivállal egyidőben rendezték meg a Szabó László Alapfokú Művészetoktatási Intézmény szervezésében a X. Pünkösdi Sokadalmat. Tekintsék meg összeállításunkat.

   

Pünkösd a templomban

templom_01Pünkösdkor a Szentlélek eljövetelét, - aki a 3. isteni személy - és az egyház evangéliumhirdetésének a megkezdését ünnepeljük. Az ünnep Jézus feltámadása után az 50. napra esik. Ennek ószövetségi magyarázata van, mondta Dr. Krakomperger Zoltán római katolikus plébános.

 

NYÁRON IS VÁR A KÖNYVTÁR!

konyvA Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár gyermekkönyvtárának nyári programja

 

   

6. oldal / 8

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)