Payday Loans
2024 március 19, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Kultúra

Színek az életemből – irodalmi válogatás Bács Ferenccel

DSC_0149aA Magyar Kultúra Napján, az Erdélytől Magyarországon át San Diegoig vezető úton szegődhetett Bács Ferenc társául a közönség január 22-én este.  Hogyan is kerülök ide? – tette fel mintegy önmagának is a kérdést Bács Ferenc előadóestjének kezdetén a művelődési ház dísztermében.

 

 

 

 

 

Kollektív grafikai tárlat a Magyar Kultúra Napján, intim közelség a sokszorosító eljárásokkal

kiskpGitár és orgonamuzsika szólt és a Himnusz is elhangzott nemzeti imádságunk születésnapjának estéjén, a Magyar Kultúra Napján a művelődési házban, ahol az intézmény igazgatója köszöntötte az egybegyűlteket.

 

 

 

Valósággá vált varázslat

moka_miki_01Varázs-óra – kacagó koncert A Magyar Kultúra Napján, 2011. január 22-én, 14 órától a művelődési házban. Levente Péter / Péter bátyó, a nagy varázsló műsorában segédkezhettek a kis varázslók, a szoboszlói gyerekek, de volt igazi Bűvész és annak tanítványa is, Habók János és Rózsa Hajnalka személyében. 
 
 

Művészek a régi suliban

kiskepA hivatalos program munka címe: Kiállítás a volt hatos iskola tanulóinak munkáiból. Maga a program azonban szerencsére egyáltalán nem volt hivatalos. Erdei Gyula igazgató úr baráti üdvözlettel köszöntötte a résztvevőket, és ez megadta az alaphangját az egész eseménynek. Lukács Sándor az Oktatási és Sport Iroda vezetője össze is hajtogatta gondosan megírt köszöntőjét, és saját szavaival mondta el érzéseit a tárlattal kapcsolatban.

   

Az első önálló kiállítás Szoboszlón - Szakács Zoli a Rock Café Galériában

DSC_0032Bár a kezdet a 80-as évek elejére datálható, s csoportos kiállításon már többször bemutatkozott, most nyílt lehetőség arra, hogy önálló kiállításon (Báránd után) másodjára nyíljon meg az érdeklődők előtt. A megnyílás szó szerint értendő, de fogalmazzunk pontosabban: kitárulkozás. A képek minden múltbeli és jelenlegi érzelmet megmutatnak, s azt az utat, amit végig kellett járni ahhoz, ami ehhez e pillanatnyi állapothoz mostanra elvezettek.

 

Programok mindenkinek

PROGRAMAJÁNLÓ

Szoboszlói programok a Szoboszlói Színes olvasóinak.

MIKOR-HOVA-KIVEL?

Válasszon! Programok bővebben:

   

8. oldal / 8

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)