Payday Loans
2024 március 19, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Kultúra

Vida Lajos legújabb könyve

IMG_6240-007A Magyar Kultúra Napját ünneplő programok egyike volt Hajdúszoboszlón  Vida Lajos: Szilfákalja utca című könyvének bemutatója, melyet a Kovács Máté Művelődési Központ és könyvtár szervezett.  2013. január 21-én este a művelődési központban gyűltek össze az érdeklődők, akiket Berényiné Szilaj Ilona köszöntött.

 

 

 

Ünnephez méltó programok Hajdúszoboszlón

DSC_0658-004A Magyar Kultúra Napja alkalmából Hajdúszoboszlón több programra is sor került. Hétfőn és kedden, városi ünnepségeken emlékezhettünk a jeles napra, a diákok pedig iskoláikban foglalkoztak a fontos témával.

 

 

 

Jótékonysági koncert

plaktJótékonysági koncert sztárokkal.








 

ZENEI VILÁGNAP 2012 HAJDÚSZOBOSZLÓ

IMG_0301Szombat délután 4 órára teljesen megtelt a Bárdos Lajos Általános Iskola tornateremből átalakított hangversenyterme. Az ünnepi hangverseny előadói voltak: a Bárdos Lajos Általános Iskola Kicsinyek Kórusa, Bárdos Lajos Gyermekkar, Filiae Solaris Kórus, Hajdúszoboszlói Bárdos Lajos Városi és Pedagógus Énekkar.

   

Hajdúszoboszlón a temesvári KO-FA duó

IMG_00902012 májusában Dr. Vincze Ferenc felhívást tett közzé, melyben kérte a lakosságot, az intézményeket, a civil szervezeteket, hogy lehetőségeikhez képest anyagilag is támogassák a Dicsőszentmárton szomszédságában lévő Küküllőpócsfalva református templomának külső felújítását.

 

 

 

Elkezdődött a XVII. Szoboszlói Folkhétvége

IMG_9759Egy órával ezelőtt a nagyszínpadon a MagyarVista Social Club műsorával megnyílt a három napig tartó Folkhétvége.

A zenekar tagjai azon dolgoznak, hogy sajátos hangvétellel, jól felismerhető egyéni stílusban hozzanak közel egymáshoz különböző zenei világokat.

Őket követi a Ghymes együttes.

   

2. oldal / 8

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)