Payday Loans
2024 március 19, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Egészség

Tisztelt Lakosság!

Az Európai Védőoltási Hét 2012. április 21-27. között kerül megrendezésre, melynek üzenete, hogy minden gyermeknek szüksége és joga van a védőoltással megelőzhető betegségek elleni védelemre. 
A kezdeményezés célja: figyelemfelhívás a védőoltások fontosságára, hogy emelkedjen az oltandó korosztályokban az átoltottság.
Európa több országából jelentett kanyaró járványok fokozott éberséget követelnek, ismételten ráirányítják a figyelmet a kanyaró elleni védőoltások fontosságára.

Megelőzés – Védelem - Védőoltás


Hajdú Bihar Megyei Kormányhivatal NSZSZ Kistérségi Népegészségügyi Intézete.
 

Befejeződött az Egészségház felújítása

DSC_0013Új röntgengép, ultrahang készülékek, 4D-s képalkotás! Flexibilis vizsgáló, amivel akár a hangszálak mögé is betudnak nézni és a legmodernebb, gombnyomásra működő eszközök, melyek segítségével könnyebb, gyorsabb és pontosabb a diagnosztizálás. Hajdúszoboszló Járóbeteg –Ellátó Centrum, a kistérségi egészségügyi alappillér fenntartható korszerűsítése ÉAOP-4.1.2/B-2008-0005. számú EU-s projekt keretén belül, 645.221.000 Ft uniós támogatásban részesült, amelynek célja a hajdúszoboszlói Járóbeteg –Ellátó Centrum felújítása és korszerűsítése. 
 

Garancia az orvosi ellátásban? Ilyen is létezik?

 

Városi egészségnap

   

Örökre elfelejtheti a gyógyszereket, és kórházakat!

Kétségtelen, hogy az alternatív gyógyászat korát éljük. Nem is lehet elzárkózni ez elől, hisz már a csapból is a piacon megvásárolható „csodagépek”, módszerek folynak. Ezeknek működésével s leginkább egészségre gyakorolt hatásával nem árt tisztában lenni, különben könnyen az alternatív gyógyító készülékek útvesztőjébe kerülhetünk.
 
 

A tetűirtás kötelező!

260px-Male_human_head_louseSzoboszlón is van tetűjárvány. A tetvesség sajnos még mindig tabu téma, pedig az idei tanév megkezdése ismét meglepetést okozott több családnak. A tetű ugyanis nem válogat, mászik fejről fejre és egyáltalán nem „finnyás”. Szereti az ápolt hajú, tiszta embereket is.
 
   

1. oldal / 2

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)