Payday Loans
2024 április 19, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Idegenforgalom

SZEPTEMBER 27.TURISZTIKAI VILÁGNAP - Videóösszeállítás

DSC_0471Szeptember 27-e a Turizmus Világnapja, amelyhez kapcsolódóan a Magyar Turizmus Zrt. széles körű szakmai összefogást hirdetett, ráirányítva a figyelmet a vendégszeretet jelentőségére. Tekintség meg Hajdúszoboszlón, hogyan fogadták a vendégeket.

 

 

Hajdúszoboszló a fŐSZezon kiállításon

foszezon_tdm_12011.szeptember 17-18-án Budapesten az Andrássy korzón került megrendezésre a Főszezon turisztikai kiállítás, ahol Hajdúszoboszló is képviseltette magát. A kiállításra több, mint 400.000 látogató volt kíváncsi.
 
   

Mégis jó az irány Hajdúszoboszlón

kiskpHajdúszoboszló ismét a dobogós helyeken. A vendégéjszakák száma szerint megőriztük vezető helyünket. A KSH által közzétett legfrissebb adatok azt bizonyítják, hogy ha az összes vendégéjszakát nézzük (külföldi-belföldi) akkor az élmezőny Budapest, Hévíz, Hajdúszoboszló. Amennyiben csak a belföldi adatokat vizsgáljuk még szebb a kép.

 

   

Éjszakai fürdő Karibi Partival fűszerezve a Hajdúszoboszlói strandon ELMARAD!!!

hawaii

A holnap esti éjszakai fürdőre tervezett programunk elmarad, de az éjszakai fürdő meg lesz tartva a strandon. Rossz idő esetén az Aqua-Palace-ban lesz az éjszakai fürdő.

 

 

 

   

Ma 84 éves a hajdúszoboszlói fürdő!

DSCF21301927. július 26-án nyitotta meg kapuit a hajdúszoboszlói fövenyfürdő. Mivel a gyógyvíz Pávai kutatásai során már jóval hamarabb felszínre tört, és az emberek ismerték jótékony hatását, a 84 évvel ezelőtti megnyitón is sokan voltak. Az idei szülinapi party az  Aqua-Palace fedett élményfürdőben volt, ahol igazi tömeg fogadta a Szoboszlói Színes stábját.
   

4. oldal / 8

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)