Payday Loans
2024 március 28, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Idegenforgalom

Átadták a Barátság Gyógyszállót - videóösszeállítás

DSC_0164Befejeződött a minőségi szolgáltatásfejlesztés és bővítés a hajdúszoboszlói Barátság Gyógy- és Wellness Szállodában. A projekt befejező ünnepségére június 29-én este került sor. A beruházás során Hajdúszoboszló legmagasabb szállodája minőségileg is magasabb osztályba lépett.

 

Budapest után Hajdúszoboszló

DSC_0446A második legkedveltebb turisztikai célpont az eltöltött belföldi vendégéjszakák alapján Hajdúszoboszló. A képzeletbeli dobogó második fokán évek óta stabil a helyünk. Városunkat csak Budapest, néha Hévíz előzi meg és ez idegenforgalmi szempontból óriási eredmény!

 

Próba az újraélesztésre

nemet_01Bad Dürrheim és Hajdúszoboszló testvérvárosi kapcsolata negyed évszázados, de a kezdeti lelkesedés alább hagyott. Az utóbbi években szinte alig működik. Ezért a Hajdúszoboszlói Magyar-Német Baráti Kör  találkozóra invitálta a hajdúszoboszlói civil egyesületeket és arra kérte a megbeszélésen jelenlévő képviselőket, hogy segítsenek tartalommal megtölteni az eddig jól működő testvérvárosi programokat.

   

A turizmus „Révbe” ér

DSC_0041Szó szerint és átvitt értelemben is, hiszen a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében inkubátorház épül mindkét településen, rendezvények szerveződnek és kapcsolatok alakulnak, melyek hosszú távon megalapozhatják a közös munkát és jövőt.
   

Koszorúzás és konferencia Pávai tiszteletére

DSC_0047Május 5-én Pávai Vajna Ferenc geológus születésének 125.évfordulója tiszteletére Miskolc-Tapolcán és Lillafüreden a Diósgyőrért Közhasznú Alapítvány, Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Miskolci Egyetem, Műszaki Földtudományi Kar, a Bükki Nemzeti Park Igazgatósága, a Miskolci Turisztikai Kft. és a Hunguest Hotel Palota emléknapot szervezett. A programon Hajdúszoboszlóról a HUNGAROSPA Hajdúszoboszlói Zrt. munkatársa Németh Marianna, és a Szoboszlói Színes stábja vett részt.
   

Interjú Czeglédi Gyulával

czegldiCzeglédi Gyulával a HUNGAROSPA Hajdúszoboszlói ZRt. vezérigazgatójával az UTAZÁS 2011 kiállításon beszélgetett stábunk.

 

   

5. oldal / 8

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)