Payday Loans
2024 április 19, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Idegenforgalom

Hajdúszoboszlói szakembertől tanultak a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán

BKF2A Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft ügyvezetőjét, városunk TDM menedzserét, Kabály Zsoltot kérték fel szakmai előadás megtartására a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola Heller Farkas Turisztikai és Gazdasági karán.

 

 

 

UTAZÁS 2011 szakmai szemmel

DSC_0062Az idei első belföldi utazási kiállítás –ahogyan arról már beszámoltunk- március 3-tól 6-ig a Hungexpo területén volt látható. India volt a külföldi, Győr a belföldi díszvendég, s kiemelt témának az egészségturizmust választották. A Szoboszlói Színes stábja a csütörtöki szakmai napon forgatott.

 

I. Hajdúszoboszlói Turizmus Bál

kisPár órája vette kezdetét az I. Hajdúszoboszlói Turizmus Bál. Az idegenforgalomban a  turizmusban dolgozó szakemberek báloznak ezekben a percekben is a Mátyás Király Gyógyszállóban. A vendégeket Máté Lajos  önkormányzati képviselő a Turisztikai Bizottság elnöke, a HVE elnöke köszöntötte, majd Katona Ilona a Magyar Turizmus Zrt. Igazgatója, Dr. Sóvágó László polgármester, Miklóssy Ferenc a HBKIK elnöke és Rideg Csaba szállodaigazgató-házigazda üdvözölte a bálozókat.

 

   

Kalandra fel! Programajánló

sopron1Annyira unom már a hideget! Napot akarok! Meleget! Boldogságot az emberek arcán, vidámságot! A borús hangulatom elűzése érdekében keresgéltem kicsit, merre mehet a család kirándulni, ha jó idő lesz. Számos programot találtam az ország területén, melyeket egy napos kirándulások alkalmával meglátogathatunk.

Az egy hónapos időjárás előrejelzés szerint ennek a hétnek a végén kezdődik egy folyamatos felmelegedés, melynek köszönhetően már éjjel sem lesz mínusz, a nappali hőmérséklet is kezd barátságossá válni; 10 C körül ingadozik majd. A hónap közepe, vége fele már 13-15 C lesz!

 

   

UTAZÁS 2011

DSC_0091Az idei első belföldi utazási kiállítás –ahogyan arról már beszámoltunk- március 3-tól 6-ig a Hungexpo területén volt látható. India volt a külföldi, Győr a belföldi díszvendég, s kiemelt témának az egészségturizmust választották.  A Szoboszlói Színes stábja a csütörtöki szakmai napon forgatott; a következőkben Kabály Zsolttal, a hajdúszoboszlói TDM ügyvezetőjével készült beszélgetést láthatják.

   

Tervek, célok, aktuális feladatok a Hajdúszoboszlói Vendéglátók Egyesületénél

DSC_0002A Hajdúszoboszlói Vendéglátók Egyesülete február 21.-én a Mátyás Király Gyógyszálloda***-ban tartotta idei első taggyűlését, melynek napirendjén új Elnökségi tag megválasztásán, tagfelvételen, valamint az alapszabály módosításán kívül az előző esztendő szakmai beszámolója, a 2011-es munka-és programterv megvitatása és a TDM tagsággal összefüggő feladatokról, előnyökről szóló tájékoztató is szerepelt.

   

6. oldal / 8

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)