Payday Loans
2018 március 18, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Idegenforgalom

UTAZÁS KIÁLLÍTÁS 2011

kiskpA Magyar Turizmus Zrt. Észak-alföldi Regionális Marketing Igazgatóság Budapesten a Hungexpo területén tizenkilenc társkiállítójával közösen, ezen a hétvégén 320 m2-en vonultatja fel a régió legfrissebb turisztikai kínálatát. A Szoboszlói Színes stábja a nyitó napon vett részt, riportjainkat hamarosan láthatják, most pedig olvassák első hírünket a rendezvényről.

 

 

Kiállításról kiállításra-München után Budapest

kisFebruár 23-án harmadszor nyitotta meg kapuit Münchenben Bajorország legnagyobb turisztikai kiállítása, a f.re.e (Freizeit, Reisen, Erlebnis), a CBR utódja, amely új, fiatalos megjelenésével az élményközpontúságra helyezi a hangsúlyt. A vásár idei díszvendége Magyarország volt, amelynek jegyében Horváth Endre, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkára és Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója is beszédet mondott a kiállítás megnyitóján, az ünnepélyes szalagátvágást megelőzően.

 

Hajdúszoboszlói részvétel a stuttgarti és kassai turisztikai kiállításokon

kiskpHajdúszoboszló a németországi és szlovákiai turisztikai kiállításon is képviseltette magát a Magyar Turizmus Zrt. standjain társkiállítóként.A CMT Stuttgart kiállítás 2011.01.15. és 23. között várta a látogatókat, ahol TDM szervezet részéről Bodnár László képviselte városunkat a hajdúszoboszlói pultnál. Hajdúszoboszló a Magyar szigetstandon a West-Balaton régió, Mezőkövesd, a Danubius Hotels és Zalakaros társaságában volt jelen.

 

   

Vendéglátás a minőség jegyében

kiskpMa délelőtt 9.30-kor ünnepélyesen megnyitották a IV. Bodor Béla Gasztronómiai Emlékversenyt. Jelenleg a zsűri értékeli a munkákat, eredményhirdetés délután 3 órakor várható. Stábunk reggel óta a helyszínen tartózkodik, később részletesen beszámolunk a versenyről.

 

 

   

Hajdúszoboszlói Szálláskatalógus

Tisztelt Turisztikai Szolgáltatók!

 

Mint bizonyára értesültek róla, az előző év második felétől megkezdte működését a város új turisztikai szervezete (helyi TDM szervezet), a Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft. Az előkészítő munkák után, a TDM szervezet a 2011-es évben a város egységes kiállítási és médiamegjelenését kezdte el, amely keretében új városi kiadványok készülnek, valamint a hajdúszoboszlói szálláskínálat összegyűjtését és közös megjelenését célzó Hajdúszoboszlói Szálláskatalógus.

 

   

Finn szakács a Kemencés Csárdában

kiskp2011 január 7. én nagy volt a nyüzsgés a Kemencés Csárda konyhájában. A szokásos személyzet mellett ugyanis Sami Garam finn sztár séf és egy komplett Tv –stáb is dolgozott azon a péntek délután. A szakácsok izgatottan kerülgették a Tv felvétel kellékeit és örömmel dolgoztak Sami „kezei alá” .

 

   

7. oldal / 8

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Színes

Kiss Klára - Tel.: +36 30 299 8921, Buzási László - Tel: +36-30 773 0781

E-mail: szoboszloiszines@hotmail.com - szoboszloihirek@t-online.hu

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Gorkíj utca 2.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)