Payday Loans
2024 március 29, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Színes hírek

Családi formáció, tökéletes hangzás

DSC_0408Az alma ez estben sem esett messze a fájától, KOKÓ fiai is zenészek lettek. Családi zenélés öröme évek óta látszik a színpadon is, koncertjeik mindig teltházasok, és csak egy nagy álom van ami még nem teljesült be, egy igazi nagy koncert. 

 

Habos szülinap

IMG_1164Két éves az Aqua Palace és a nagy eseményt az idei első hosszú hétvégén, több napon keresztül ünneplik Hajdúszoboszlón. Volt már több szórakoztató program, retró diszkó Ábrányi Mikivel és újra habparty, ami egyre jobb lesz!

 

NŐNAPRA HANGOLÓDVA - Éva és az alma esete - ma... (A mai nők szerepe)

varakozasA Bibliából tudjuk, hogy Éva a Nő, passzívan megkínálta (de nem etette meg erőszakkal!) a tudás gyümölcsével a Férfit, s ezzel elindított egy fejlődési folyamatot. A „bűnbeeséssel” elindult egy szükségszerű fejlődési folyamat a teremtett emberszellem életében. A nő visszatükröző, felkínáló, „csábító” mivolta miatt bűnbak szerepébe került, bár a tényleges „tettet” nem ő hajtotta végre. Az alapvető pszichológiai mechanizmusok már az ősidőkben is működtek. Nevezetesen arra gondolok, hogy saját vétkeinkért a külvilágban keresünk bűnbakot. Ádám, a Férfi is ezt tette. Éva pedig elfogadta a bűnbak szerepet! Ez az alap mozzanata a patriarchális (férfiközpontú) világ kialakulásának.
   

Egy tál étel Nyíregyházán is!

SSL24532A Barát vagyok – segíthetek csoport kemény magja, vasárnap Nyíregyházán szerzett egy boldog napot a rászorultaknak. Végh Barbara főszervező és segítői ugyanabban hisznek, mint a csapat szoboszlói alapítói és az ország minden részéről jelentkező tagok, baráti segítséggel minden könnyebb. A lehetetlent is át lehet vészelni!

   

Barát vagyok, miben segíthetek?

DSC_0172A „Barát vagyok, miben segíthetek?” elnevezésű Facebook csoportot szoboszlói fiatalok hívták életre és rögtön az alakulás után, megtartották első jótékonysági rendezvényüket is. Vasárnap délben meleg ebéddel, házi készítésű süteményekkel, apró ajándékokkal és névre szóló meglepetés csomagokkal kedveskedtek a szoboszlói rászorultaknak. 

 

   

Barát vagyok, miben segíthetek?

SSL24392Szép gondolat, udvarias gesztus. De, hogy mindez több is lehet? Sajnos kevesen gondolnák. Pedig pont egy hete egy Facebook csoporton belül megtörtént a csoda! Elég hihetetlennek hangzik, pedig igaz! Egy maroknyi szoboszlói szerkeszti a Barát vagyok, miben segíthetek hírfolyamot és segíti az érdeklődőket, hogy minél hamarabb sikerüljön az „üzletkötés”.
   

5. oldal / 16

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. március 29., péntek, Auguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)